SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÇINAR TMGDK HAZIR, SİZ HAZIR MISINIZ?

Mevzuatımızın AB sürecine uyumlaştırılması ve değişen iş ve yasal düzenlemelerle birlikte ortaya çıkan yeni meslek alanlarından birisi de TMGD.

|

30.06.2015 tarihi itibarıyla başlayan TMGD istihdam etme/hizmet alma zorunluluğuna binaen, farklı sektörlere ait çeşitli firmalara TMGD hizmeti tarafımızca Çınartaş Grup üzerinden verilmeye başlanmıştır.

Sektöre artı bir katma değer sağlaması amacıyla yapılan Tebliğ değişikliğinin (19.04.2017-RG) yürürlüğe girmesi üzerine, belirtilen işletmeler bu hizmeti yetkilendirilen Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşu’ndan (TMGDK) almakla yüküm kılınmıştır

Baştan bu yana hizmet verdiğimiz firmalarımızı, Tebliğ değişikliğini takiben kurduğumuz Çınar TMGDK bünyesine taşıyarak daha kurumsal, daha etkin ve daha verimli şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Firmamız uzman kadrosuyla, tehlikeli maddelerin, insan sağlığı ve diğer canlı varlıklar ile çevreye zarar vermeden güvenli ve düzenli bir şekilde karayoluyla taşınmasında, sonuç odaklı ve proaktif yaklaşım tarzıyla, tüm müşterilerinin ihtiyacına uygun çözüm önerilerini geliştirip sunarak, kazandırarak kazanmayı ilke edinmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Bu sayfada ‘’reklam uygulaması’’ yapılmıştır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.