SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

1 Kadın 1 Erkek ilişkilerin "el kitabı"

TurkMax'ta ekrana gelen Demet Evgar ile Emre Karayel'in rol aldığı ve iki sevgilinin hayatından kesitler içeren "1 Kadın 1 Erkek"teki parodiler gençler arasında fenomen oldu.

|

Demet ile Emre o kadar inandırıcı oynuyorlar ki, bir süre sonra gerçekten de sevgili ya da karı koca olduklarına inanıyorsunuz. Kanallar arasında ne zaman bu programa rastgelsem, jeneriklerini görene kadar ayrılamıyorum. Program değil, adeta İlişki El Kitabı... Alışverişten cinselliğe, evlilik terapisinden, evde takınılan maskelere kadar her konuya değinen programı izlerken insan ister istemez kendi hayatıyla karşılaştırıyor ve "Kadın ve erkeğin kendine bile itiraf etmekte zorlanacağı gizleri nasıl bu kadar iyi gözlemleyebilmişler" diye hayret ediyor.

Siz nasıl buluyorsunuz 1 Kadın 1 Erkek dizisini? Demet ve Emre'nin performansları nasıl?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.