SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Ali-Cengiz oyunu ortaya çıkıyor!

Ali, Cengiz ve Eyşan'nın Ezel'e kurdukları tuzağı Kenan ortaya serecek. Acaba kim hapse girecek?

|

Kenan planını devreye sokmaya başlar. Ezel'in aslında Ömer olduğunu polise anlatacak ve onu hapse yollayacaktır. Cengiz, Ali ve Eyşan'ı korku sarar. Eyşan Kenan'ı durdurabilecek mi? Ali ve Ezel arsında yaşanacak konuşmalar ise izleyenleri derinden etkileceyecek gibi görünüyor.

Güvenlik görevlisinin öldürülmesinin görüntülerini içeren CD polisin eline mi geçecek. Yoksa Eyşan'nın son bir planı daha mı var? Ezel muhteşem bir bölümle ekrana geelcek.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.