SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Bir Şefin Hikayesi Nat Geo People'da

Şehir hayatını geride bırakıp Kuzey Karolina’da bir restoran işletmeye başlayan şef Vivian Howard ve ailesinin hikayesi “Bir Şefin Hikayesi”, 23 Ocak Salı günü saat 20.00’de Nat Geo People ekranlarına geliyor.

|

Peabody ve Emmy ödüllü belgesel dizi “Bir Şefin Hikayesi”, izleyicilerini Kuzey Karolina’nın doğusunda yer alan lüks bir restoranın mutfağına davet ediyor. Sıradan malzemeleri geleneksel ve modern uygulamalarla sofrasına taşıyan şef Vivian’ın hem mutfak hem de günlük hayatını takip eden belgesel, izleyicilerini leziz mutfağında bir keşfe çıkarıyor. Klasik bir yemek programından çok daha dinamik bir program vaat eden “Bir Şefin Hikayesi”nde Vivian yetenekleri kadar karizmatik kişiliğiyle de izleyicileri büyülüyor.

“Bir Şefin Hikayesi” 23 Ocak Salı günü saat 20.00’de Nat Geo People’da!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.