SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Dünya Aslan Günü Nat Geo WILD ekranlarında

Haklarında her şeyi bildiğimizi düşündüğümüz aslanlarla ilgili bilinmeyenler 10 Ağustos Dünya Aslan Günü 24 saatlik özel maratonuyla Nat Geo WILD’da.

|

Nat Geo WILD 10 Ağustos Dünya Aslan Günü’nü aslanlarla ilgili özel yapımlarla bir belgesel maratonuna dönüştürüyor. Haklarında her şeyi bildiğimizi düşündüğümüz aslanların hiç bilmediğimiz detaylarla dolu dünyasına daha yakından bakma şansı sunan ve en yeni teknolojilerle çekilen belgeseller, aslanları diğerlerine karşı güçlü kılan sebeplerin peşine düşüyor.

10 Ağustos’ta Dünya Aslan Günü’ne özel tüm gün boyunca ekranlara olacak aslan belgesellerinin yanı sıra ilk defa ekranlara gelecek olan Etoburlar Gezegeni saat 18.05’te, Kabile Olimpiyatları 19.00’da, Aslan Krallığı 20.00’de ve Ölümcül Krallar 20.50’de Nat Geo WILD’da.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.