SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Jackie Chan’in Yeşil Kahramanları National Geographic’te

Dünyanın ilk taşınabilir plastik geri dönüşüm makinesini tasarlayan Arthur Huang ve ünlü oyuncu Jackie Chan’in çabaları “Jackie Chan’in Yeşil Kahramanları” ile 1 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da National Geographic’te.

|

Ünlü film yıldızı Jackie Chan, “Jackie Chan’in Yeşil Kahramanları” belgeseli ile dünyanın ilk taşınabilir plastik geri dönüşüm makinesi tasarlayan yapı mühendisi ve mimar Arthur Huang’ın çalışmalarını ekranlara getiriyor. Güneş ışığıyla çalışan “Trashpresso”, plastik atıkları evlerde kullanılabilecek küçük karolara dönüştürüyor. Dönüşüm ekonomisinin de önde gelen isimlerinden biri olan Huang ile birlikte bu dahiyane cihazı denemek için Tibet Platosu’ndaki Yushu’ya giden Chang, kırılma noktalarını zorlayan bu yolculuğu ekranlara getiriyor.

“Jackie Chan’in Yeşil Kahramanları” 1 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da National Geographic’te.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.