SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Man with a Plan ikinci sezonuyla ekranlarda

Tam zamanlı bir baba olarak çocuklarına bakmaya başlayan Adam’ın hikayesi “Man with a Plan”, 2. sezonuyla 6 Eylül’den 13 Eylül’e kadar hafta içi her akşam 19.40’ta FX’te.

|

Eşi çalışmaya karar veren bir babanın çocuklarının düşündüğü kadar masum olmadığını anlaması ne kadar zaman alır? Altın Küre ödüllü oyuncu Matt LeBlanc’ın başrolünde yer aldığı “Man with a Plan”, tam zamanlı olarak çocuklarına bakmaya başlayan bir babanın ebeveynliğin hiç tanışmadığı yüzüyle karşı karşıya kalışını ekranlara taşıyor. Dizi 2. sezon bölümleriyle FX ekranlarına dönüyor.

Sevilen dizi “Man with a Plan”, 2. sezon bölümleriyle 6 Eylül’den 13 Eylül’e kadar hafta içi her akşam 19.40’ta FX ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.