SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Avantajıyla da ünlü Beymen’ler

Avantajıyla da ünlü Beymen’ler

|


Beymen'in sezon sonu ya da küçük defolu ürünlerini BSSD'lerden çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.


       Marka giymek istiyorsunuz aynı zamanda da ucuz olsun diyorsanız biraz araştırın soruşturun. Bütün ünlü markaların gizli köşelere saklanmış seri sonu, defolu ya da ihraç fazlası ürünlerinin satıldığı mağazaları mutlaka vardır. Bu mağazalara ulaşmak için İstanbul'u biraz deşmeniz, harita üzerinde biraz çalışmanız gerekecek. Ünlü tekstil firması Beymen'in de İstanbul'da iki tane seri sonu defolu (BSSD) mağazası var. Bu mağazalardan ilki iki yıldır Ferahevler'de ikincisi ise bir yıldır Merter'de Ulusoy tesislerinde hizmet veriyor. Sezon sonlarında elde kalan, defilelerde kullanılan ve küçük defoları bulunan ürünlerin satılması amacıyla açılan bu mağazalarda Beymen, Beymen Home ve Casa Club koleksiyonları ile yabancı markalar da bulunuyor. Her gün 10 ile 19 saatleri arasında açık olan BSSD'lerde Advantage Card dahil olmak üzere bütün banka kredi kartlarıyla da ödeme yapılabiliniyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 10'luk bir indirim uygulanıyor.







       Nasıl gidilir?
      
  • Ferahevler BSSD: Ferahevler Mah. Şişli Yeniköy Cad. No: 116
           Tarabya yokuşunda İstek Vakfı Koleji'nin önündeki ışıklardan sağa sapınca yaklaşık 5 kilometre ileride Dedeman Camii karşısında konumlanıyor.
           Tel: 0212 2629280
          
  • Merter BSSD: E - 5 üzeri Ulusoy tesisleri Merter / Bakırköy
           E - 5 üzerinde merter 3 m Migros'un karşısındaki Ulusoy tesislerinde konumlanıyor.
           Tel: 0212 6640974/ 6797772


  • © Copyright 2024

    Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.