SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Kırışıklıklara son

Kırışıklıklara son

|
Kırışıklıklara ve akne lekelerine karşı savaşta artık yeni bir yardımcımız var. Teknoloji harikası Skin Master adlı cihaz mucizeler yaratıyor. Yılların artırdığı çizgiler yaş ilerledikçe çoğu kadının kabusu olur. Hangi kadın aynaya baktığında bu izlerden ötürü bir burukluk hissetmez ki? Sadece kadınlar mı? Elbette, hayır. Erkekler için de kırışıklıklar sıkıntı yaratabiliyor.
Günümüz teknolojisi sonunda buna da çözüm buldu. İtalya'da üretilen, ülkemize Medi - Kim tarafından getirilen Skin Master yıpranan cildi pürüzsüz yapmanın, arzulanmayan izleri silmenin en pratik yolu oldu... İlk seansta bile etkisini gösteren Skin Master'la 10 - 14 seans sonra kırışıklıklar tamamen yok oluyor. Üstelik hiç acı hissetmeden, ameliyat gerektirmeden... Nasıl mı? Sadece haricen uygulanan özel nitelikli akımların ve ultrasound'un onarıcı etkisiyle gençleşme sağlanıyor.
Bu cihaz, sadece kırışıklık tedavisinde uygulanmıyor. Özellikle buluğ çağındaki gençlerin başlıca sorunu olan ve tedaviye çok zor cevap veren sivilcelerin giderilmesi için de bire bir. Hormon dengesizliğinin ve geçiş döneminin sonucu olarak ortaya çıkan bu aknelerin tedavisindeki başarı ancak Skin Master'ın anti - enflamasyon etkisi oluşturan özel nitelikli akımlarıyla yakalanabiliyor. Ayrıca her tip cildin bakımı Skin Master'la kolaylıkla yapılabiliyor. Kullanımı son derece kolay olan cihazın bakım süresi cilt tipine göre ortalama 40 dakika sürüyor. Cilt bakımında Skin Master'ın en önemli özelliği ise, kendine özgü teknikle; uzmana kozmetiksiz bakım uygulama olanağı sağlaması.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.