SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Resimli Roman Sörfü

Resimli Roman Sörfü

|


Eskiden çizgi roman okumanın çocuklar için çok çok kötü bir şey olduğu söylenirdi. Çocuklar bu batıl inanç sebebiyle ders kitaplarının arasında gizli gizli çizgi roman okumaya çalışırlardı. İyi ki internet için böyle bir uygulama yok. Zira kitapların arasına monitör sığdırmak çok zor olurdu herhalde!


       www.sigma.net/spiderman
       Çizgi roman aleminin süper starı Örümcek Adam'la ilgili mühim bir site. Örümcek Adam duvar kağıtları ve türlü hediyeleri mevcut bu adreste. Ayrıca Örümcek Adam filmiyle ilgili son dedikoduları da bulabilirsiniz. Filmini James Cameron çekecekmiş diyorlar. Dev bir film olacakmış.

       xmansion.cjb.net
       Yakın zamanda sinemalara gelmesini beklediğimiz X - Men'in sitesi. Radyasyon ve benzeri afetlerle türlü mutasyonlara uğrayarak hilkat-kahramanlara dönüşen X - Men'lerle ilgili ne ararsanız var bu sitede.

       superhomem.cjb.net
       Süpermen'in koyu bir hayranı tarafından yapılmış olması kuvvetle muhtemel bu sitede, Klark Kent, Luiz Leyn ve Süpermen üçgeninde var olan hemen her şey mevcut. Çizgi roman aleminin tartışmasız en süper adamının resmi olmayan bu sitesi keşfedilecek çok şey barındırıyor.

       www.snoopy.com
       Geçtiğimiz aylarda yaratıcıları Charles Schulz'u kaybederek öksüz kalan yerfıstıkları ve bir köpek olmaktan öte bir şeyler olan Snoopy'nin resmi sitesi. Onlar ve yaratıcıları Schulz hakkında her şey var.

       www.komikaze.net
       Erdil Yaşaroğlu'nun 'komik'lerini barındıran site her hafta güncelleniyor. Flash movie'ler, e-kart'lar filan, her şey var. Bir de, En Komik Top 50 listesi var ki, burada da Türk internet aleminin en komik siteleri sıralanıyor.

       www.tarkan-sitesi.com
       "Atıl Kurt" fenomeninin tarihini detaylı bir şekilde ele alan bir site burası. Tarkan nasıl yaratıldı, nasıl çizildi, Tarkan'ın kadınları nasıl kadınlardı, gibi soruların cevaplarını bulabileceğiniz güzel bir site.

       www.cartoonart.org
       Aslı San Francisco'da bulunan bir karikatür ve çizgi roman müzesinin web sitesi. Sergiler var, cizgi romancılarla söyleşiler var. Kurs da veriyorlar, ama San Francisco'da olmanız gerek!

       www.wizardworld.com
       "Sihirbazlar dünyası" adını taşıyan bu sitede çizgi roman alemi ile ilgili her şey var. Haberler, yorumlar, söyleşiler, galeriler gibi kapsamlı bir içeriği mevcut. Gez gez bitmiyor tarzı bir çizgi roman gazetesi ile karşı karşıyayız.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.