SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tatil cenneti

Tatil cenneti

|
22 Ağustos 1998
Sibel ARNA Martı Myra Tatil Köyü Akdeniz iklimini damarlarınızı işletecek. Bana öyle yaptı. Martı Myra'dan içim fıkır fıkır, damarlarımda Akdeniz kanıyla döndüm. Ben hiç boş döner miyim!

Bir iş gezisi münasebetiyle gittiğim Olympos ve Phaselis antik şehri arasında, Kemer'e 17, havalimanına 70 km uzaklıkta, Tekirova'nın el değmemiş kumsallarındaki Antalya Martı Myra'yı anlatacağım bu hafta size. Söz konusu münasebeti yaratan iş, geçmiş haftalardan da hatırlayacağınız gibi Nelson Mayo 1999 katalog çekimiydi. Otele vardığımda akşamdı. İlk önce klima sayesinde püfür püfür olmuş geniş odama yerleştim. Otelde kaldığım oda gibi 36 metre karelik 396 adet standart oda ve ayrıca 44 metre karelik 54 tane de aile odası var. Odalarda balkon ya da teras, havalandırma, uydu kanallı TV, müzik kanalı, mini buzdolabı, yangın dedektörü ve alarmı, güvenlik kasası, küvetli banyo, direkt telefon, saç kurutma makinesi bulunuyor.
Olmayanın olmadığı odamdan giyinip süslenerek (karizmayı dağıtmamak için) dışarı çıktım. Hiç tanımadığım bir yerde oklar yardımıyla yön bulmak ve önüme ne çıkacağını bilememek bana müthiş keyif veriyordu. İlk önce tam ortasında harika bir bar bulunan kocaman lobiye girdim. Kalabalığın olduğu yere doğru ilerledim. İnsanlar eğleniyordu. Animasyon çoktan bitmiş, disko faslı başlamıştı.
O gece animasyon için bir Türk gecesinin hazırlandığını satılan incik boncuktan, feslerden, yazmalardan anladım. Keşke biraz daha erken orada olsaydım. Vakit gecenin bir yarısı olunca gözlerim ağırlaşıp, çevremdekileri görememeye başlayınca gezip görme işini ertesi güne bıraktım.
Ertesi gün müthiş açık büfe bir kahvaltıyla başladı. Martı Myra'da tüm konuklar "Her şey dahil" sistemle ağırlanmakta. Tesiste sınırsız yiyecek ve yerli içki imkanlarıyla zengin bir çeşitlilik yelpazesi sunuluyor. Yani bütün gün yedikçe yiyor, içtikçe içiyorsunuz. Kahvaltıdan sonra Martı Myra'nın mavi bayraklı özel plajına gittim. Yüzdüm ve güneşlendim. Deniz, kum, güneş olayı... Bu kısmı fazla anlatıp imrendirmenin bir anlamı yok. Ama havuzlarını anlatmadan geçemeyeceğim. Tesisin tam 7 tane havuzu var. Ücretsiz olarak temin edilebilen şezlong, havlu, şemsiye ve minderlerle havuzun tadını siz de çıkarabilirsiniz.
Öğle yemeğini yedikten sonra hayatımda ilk defa jet ski'ye bindim. Hiç düşmedim, çok eğlendim. Martı Myra'da çok zengin spor aktiviteleri var. Su kayağı, yelken, katamaran, ringo, banana, paraşüt, pedal çevirme, 3 adet ışıklandırılmış tenis kortu alternatiflerden birkaçı. Bu kadar spor imkanını görmek bile beni yordu. Ben sadece arada bir yarı serinlemek yarı da spor amaçlı yüzdüm.
Martı Myra son teknolojik ekipmanlarla donatılmış bir sağlık kulübüne, tam donanımlı olarak hizmet alabileceğiniz doktor ve hemşirelerden oluşan bir sağlık ekibine, mini club & junior club'a, ortalama 35 kişilik bir animasyon ekibine ve butik, mücevher, eczane ve deri mağazalarından oluşan Agora adında bir alışveriş merkezine de sahip.
Eğer hala tatile çıkmadıysanız nereye gideceğinizi artık biliyorsunuz, değil mi?

Martı Myra Tatil Köyü
Kemer / Antalya
Tel: 0242 821 40 30 Her şey dahil paket Günde 3 öğün zengin açık büfe, sınırsız yerli içki, günboyu servis edilen çeşitli snack mönüler (gözleme, lahmacun, hamburger, pasta, kurabiye), ışıklı tenis kortları, masa tenisi, mini golf, dev bahçe satrancı, rüzgar sörfü & yelken dersleri, yelken (sertifika ön koşul), rüzgar sörfü (sertifika ön koşul), pedal çevirme, kano, dalış dersleri (havuzda, yeni başlayanlar için), animasyon şovları, disko, sauna, Türk hamamı, fitness center, mini club, kumsal havlusu, şezlong ve yastık, güneş şemsiyesi, odalarda elektronik güvenlik kasası. Martı Vacation Club
Martı Vacation Club, yıllardır aradığı tatil standartlarını bulamayanlar için ayrıcalıklı ve farklı bir tatil sistemi. Tüm dünyada Four Seasons, Marriott, Hilton gibi ünlü ve seçkin zincirlerde uygulanmakta olan bu sistemi Türkiye'ye ilk defa Martı getirdi. Kemer / Tekirova veya Marmaris / İçmeler'deki Martı tesislerinin içerisinde kurulan Martı Vacation Club, üyelerine sağladığı değişim şansıyla, her iki bölgede de nefis bir tatil yapma fırsatı veriyor. Martı Vacation Club'ı alışılmış tatil programlarından ayıran en önemli özelliği "deluxe suit"leri. 80 - 160 metrekare arası büyüklüğe sahip bu suitlerde 2 banyo, geniş teras alanı, şömine, klima, masajlı küvet, mutfak, uydu TV, diskçalarlı müzik seti, şifreli kasa, odalarda modem hattı ve isteyenler için faks makinesi bulunuyor. Martı Vacation Club "deluxe suit"leri şimdi 5, 10 ve 15 yıllık dönemler içinde, cazip ödeme planlarıyla sizin olabilir.
Martı Vacation Club Tel: 0212 543 00 90

Ne Kadar?
7 gece herşey dahil 217.000.000
0 - 02 yaş ücretsiz, 3 - 06 yaş %75, 7 - 12 yaş %50 indirimli.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.