Geri Dön
Banu Alkan'ın Burcu Esmersoy'a tepkisi neden bitmiyor?

Banu Alkan'ın Burcu Esmersoy'a tepkisi neden bitmiyor?

Birkaç yıl önce yayınlanan 'Dünya Güzellerim' programının yankıları devam ediyor. Banu Alkan yine Burcu Esmersoy'a negatif cümleler sarf etmiş. Ama bu kez bir tık daha ileriye giderek onun çocukluğuna inmek istemiş. İyi de neden? Banu Alkan'ın Burcu Esmersoy'a tepkisi neden bir türlü bitmiyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Programa Banu Alkan damga vurmuştu

Birkaç yıl önce yayınlanan 'Dünya Güzellerim' programı magazin dünyasının bomba isimlerini çarpıştırmasıyla büyük bir heyecan yaratmıştı. Bülent Ersoy ve Banu Alkan'ın iki zıt kutubu temsil ettiği programda Safiye Soyman denge unsuru olmuş, Burcu Esmersoy ise 'tarafsız saha' olarak karşımıza çıkmıştı. Programa özellikle Banu Alkan'ın söyledikleri, yaptıkları damga vurmuştu.

"Onunla aram asla düzelmez"

Banu Alkan yıllar sonra enteresan bir röportaj vermiş. "Demode olduğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusuna "Asla, her gün yeni bir star olarak çıkıyorum, yeni başlıyorum" diyen Alkan'ın hedefindeki isim 'Dünya Güzellerim' programından Burcu Esmersoy olmuş. Sanılanın aksine Bülent Ersoy'u değil Burcu Esmersoy'u hedef almış Alkan. Daha önce de Burcu Esmersoy'a karşı negatif cümleler kuran Alkan, yine yıllar sonra bir kez daha tepki göstermiş ünlü sunucuya şaşırtıcı bir şekilde. Alkan, "Ben 'Çok yoruldum' dediğimde, Burcu bana ‘İnşallah Türkiye’ye ölüsü gider’ dedi. Çok hırslı bir kadın. Onunla aram asla düzelemez, geçen gün Demet Akalın’la da onu konuştuk ona da aynı şeyleri yapmış. Bana göre herkesi kıskanıyor sadece kendisini düşünen biri, küçükken birtakım şeyler yaşamış olabilir" demiş.

Neden küçüklüğe iniliyor hemen?

Küçüklüğe inmek mi? Neden ki? Neden illa hemen psikolog edasıyla küçüklüğe yolculuk davetiyesi çıkartılıyor? Banu Alkan bir şov programında olmanın bilinciyle 'Dünya Güzellerim'de bombaları patlatıyordu. Malzemeler hep ondan geliyordu. Muhalefet kısmı Bülent Ersoy'daydı. Burcu Esmersoy'un net bir tutumu yoktu programda. Ama belli ki Banu Alkan bazı şeylerden ötürü acayip öfkelenmiş Esmersoy'a. Olabilir, ikili arasında kapalı kapılar ardında nasıl bir anlaşmazlık yaşandığını bilemiyoruz. Ama yine de "Küçükken birtakım şeyler yaşamış olabilir" lafı fazla kırıcı ve sert değil mi? Banu Alkan'ın her daim kendini göklere çıkarmasının altında da küçüklüğe ilişkiler ipuçlar yakalayabiliriz çünkü. Kaldı ki programda en sert kavgalar Banu Alkan ve Bülent Ersoy arasında yaşandı. Burcu Esmersoy ise her zaman sakinliğini koruyan bir isim. Burcu Esmersoy'un sessiz yapısından, yaşının gençliğinden ötürü negatif cümleler söylemeyi kendine yakıştırıyor belli ki Alkan. Ancak tüm bunlara gerçekten gerek var mı? Banu Alkan neden Burcu Esmersoy'a bu kadar tepkili?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler