Geri Dön
Ben Fero'nun 'Yabani'si nasıl olmuş?

Ben Fero'nun 'Yabani'si nasıl olmuş?

Ben Fero yeni EP’sini yayınladı. Dijital ortamlarda bizlerle buluşan Ben Fero’nun Yabani albümü nasıl olmuş? Bu sefer Ben Fero’nun Yabani’ne Molatik olduk.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Son yıllarda adından en çok söz ettiren rap müzisyenlerinden birisi de Ben Fero. Çıkış parçası olsun, devamında yaptığı çalışmalar bence oldukça başarılıydı. Taa ki Yabani’ye kadar….

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Ben Fero’nun yeni EP’sini yayınlayacağını duyurulmuştu. Bizler de oturduk 25 Eylül’ü bekledik. 25 Eylül gelip çattığında açtık dinlemeye koyulduk ancak büyük bir hayal kırıklığı oldu albüm şahsen. Daha kaliteli bir içerik beklerken oldukça zorlama bir albümle karşılaştık.

Ferhat Yılmaz ile intro yapan Ben Fero belli ki EP uzasın diye eklemiş parçayı. Öyle değilse de bana öyle geldi şahsen. Haliyle girişteki bu hayal kırıklığı albümün geneline de yansıdı. Sanki bildiğimiz Ben Fero gitmişti de başka biri albümü doldurmuştu. Trapten daha çok normal bir rap albümü olmuş. Parçaları dinlerken şahsen yoruldum nedense.

Ezhel de albümde

Çok fazla sesle oynanmış ve efekt kullanılmış parçalarda. Haliyle daha düz bir sesle dinlemeye alıştığımız Ben Fero gitmiş yerine Ben Ezhel gelmiş. Zaten albümde de sıkı arkadaş olduğu Ezhel ile bir parçaya imza atmışlar.

Haberin Devamı

He yazıyı okuyanlar "Sen müzik otoritesi misin, beğenmiyorsun albümü" diyebilirler. Öyle bir iddiam olmadığı, sadece beğenerek dinlediğim Ben Fero’nun kendi tarzından uzak kaldığını söylüyorum. Umarım gelecekte bu hataya düşmez.

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler