Geri Dön
Beyaz Show tekrar başlayacak mı, başlamalı mı?

Beyaz Show tekrar başlayacak mı, başlamalı mı?

Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'deki performansıyla sahalara geri dönse de bir ekran klasiği olan Beyaz Show'un yeri başka. Öztürk, Beyaz Show'un geleceğine dair enteresan bir laf söylemiş. Yoksa Beyaz Show tekrar mı başlıyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Beyaz Show yeniden başlayacak mı?

Beyazıt Öztürk, normalleşme sürecinin başlamasından sonra soluğu Alaçatı'da almış. Yaz sezonu için beyaz bir taş ev kiralayan Öztürk, "Bu süreçte pazı sardım, ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu öğrendim" demiş. Bu zorlu dönemi ailesiyle birlikte geçiren Öztürk'e pek çok soru sorulmuş ama en bombası elbette şu: "Beyaz Show yeniden başlayacak mı?"... Korona sürecinde ekranlara geri dönen programlardan biri de yılların Beyaz Show'uydu.

"Ekim sonu yeniden yapabiliriz"

Korona sürecinde Kanal D'de tekrarları yayınlanan program hem biz Y kuşağına güzel bir nostalji yaşattı, hem de Z kuşağını bir ekran klasiğiyle tanıştırdı. Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'la ilgili şunları söylemiş: "Beyaz Show'un tekrarları yayınlandığında izleyip çok duygulandım. Belki ekim sonu yeniden yapabiliriz." Yani kesin konuşmamış ancak programı özleyenler arasında kendisinin de olduğunu söyleyerek güzel bir yeşil ışık yakmış.

Mutlaka geri dönmeli

Bazı programlar yayınlandıkları dönemle özdeşleşiyor. Bir daha yayınlandıklarında eski ışıltısından uzak kaçıyorlar. Ben 'Beyaz Show'u bu kategoriye koymayanlardanım. 90'lardan başlayıp 2000'lere damga vuran, 2010'lu yıllara kadar müthiş bir istikrar yakalayan programın 'zamansız'lığına inananlardanım. Beyazıt Öztürk'ün ekran ışıltısı O Ses'ten görebildiğimiz kadarıyla hâlâ çok yüksek. Youtube'da ya da bir TV kanalında ama mutlaka 'Beyaz Show'un tekrar başlaması gerekiyor. Birbirinin aynısı diziler yerine talk show'ların sayısının artması gerekiyor. Özellikle de evlere hapsolarak geçirdiğimiz şu ayların toparlanmasının en önemli yolu diyalog. 'Beyaz Show'daki diyaloglar hem neşemizi yerine getirecek hem de normalleşme, sosyalleşme ihtiyacımızı karşılayacak. Ekimde ya da en kötü 2021'de ama mutlaka 'Beyaz Show' izleyiciyle buluşmalı...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler