Geri Dön
Bilal Erkuş'un videosu bize neler anımsattı?

Bilal Erkuş'un videosu bize neler anımsattı?

Gezgin kişiliği ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Bilal Erkuş’un son videosu hepimizi duygulandırdı. Birkaç saniyede bizlere ‘insanlığı’ hatırlatan Bilal Erkuş bizlere başka neler anlattı? Gelin bu sefer Bilal Erkuş’un videosuna Molatik olalım…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Dünyayı tanımak için yola çıkan Bilal Erkuş sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Özellikle Afrika fotoğrafları ve videoları dikkat çekiyor. Ancak son paylaşımı ile hepimizi duygulandırdı.

Haberin Devamı

Bu kadar kolay

Nijerya’ya giden Bilal Erkuş orada bir köyü ziyaret etmiş ve çocuklarla eğlenceli anlar geçirmiş. Ancak en güzel anları bence küçük Cemile ile yaşadığı anlar oldu.

Kendisine sürpriz yapacağını söylediği Cemile’ye gözlerini kapatmasını söylemiş ve getirdiği hediyeyi vermiş. O anda Cemile’nin yaşadıkları inanın tarif edilemez. Bir insanı, çocuğu mutlu etmek işte bu kadar kolay. O içten gülüşü, oyuncağa sarılması aynı dili konuşmasa da samimi bir teşekkür gibiydi.

Yokluklar arasında büyümeye çalışan bir çocuk olan Cemile belki de hayatı boyunca bu anları unutmayacak. Mutluluk dediğimiz olgu Cemile’nin yüzünde ete kemiğe bürünmüş bir haldeydi.

Bi yetimin sevinci herşeye bedel..😂 #iyilikkartopuolsun #bütündünya #sevgi #merhamet #sevinç #umut #hayaller #yetim #gülümsehayata #iyilik #orphan #iyilikumuduyeşertecek #yetimhane #bilalihabeşininincileri #gününkaresi #çocuklariçin #gelecekiçin #elelebirömür #activist #aktivist #çocuklargülsündiye #afrika #orphanage #yetimsevindirelim #words #türkiye #humaneaid #asya #africa #yolumuzuzunyükümüziyilik

BİLAL ERKUŞ (@bilal_erkus)'in paylaştığı bir gönderi ()

Kolayı neden zora çeviriyoruz?

Üç günlük dünyada Bilal Erkuş bize çok güzel bir ders verdi. Dünya telaşı, iş güç, yaşam kaygısı derken mutlu olmayı unuttuk. Aslında çok kolay olan ‘mutluluğu’ yakalamayı hep kaçırdık. Cemile minik bir oyuncakla nasıl mutlu oluyorsa bizler de olabiliriz. Yeter ki birbirimize sevgimiz ve saygımız azalmasın.

Haberin Devamı

Teşekkürler Bilal Erkuş, bizlere bu güzel anları yaşatıp, gözlerimizi yaşarttığın için…

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

instagram.com/selcukbulut

Benzer İçerikler