Bilgi Rehberi 5. Dalga filmi konusu nedir, oyuncuları kim? 5. Dalga oyuncu kadrosu

5. Dalga filmi konusu nedir, oyuncuları kim? 5. Dalga oyuncu kadrosu

25.07.2022 - 18:13 | Son Güncellenme:

Yabancı sinema filmi 5. Dalga, 2016 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde ise Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Alex Roe, Liev Schreiber ve Zackary Arthur gibi isimler yer alıyor. Film bilim kurgu türünde hazırlanarak sinema salonlarındaki yerini aldı. Peki, 5. dalga filmi oyuncuları kim?

5. Dalga filmi konusu nedir, oyuncuları kim 5. Dalga oyuncu kadrosu

5. Dalga, 2016 yılında bilim kurgu severlerin ilgisine sunuldu. Sinema salonlarının ardından TV ekranlarında da izleyenin beğenisine sunulan 5. Dalga filmi yönetmenliğini J Blakeson yürütürken senaryosunu da Susannah Grant, Akiva Goldsman ve Jeff Pinkner kaleme aldı. İşte, 5. Dalga filmi detayları...

Haberin Devamı

5. DALGA FİLMİ KONUSU

Başka bir gezegenden gelen Diğerleri dünya üzerine büyük bir saldırı başlatmıştır. İlk saldırıda dünyanın elektrik ağını çökertmişlerdir. 2. saldırıda okyanuslarda oluşturdukları dev dalgalar ile her yeri sular altında bırakmışlardır. 3. saldırılarında saldıkları virus sayesinde bir çok insanı yatağa düşürmeyi başarmışlardır. Son olarak 4. dalga ile insan şeklini alarak hayatta kalmayı başaran insanları teker teker öldürmeye başlamışlardır. Şimdi insanlar 5. saldırıyı önlemeye çalışırken kimseye güvenemez duruma gelmişlerdir. 16 yaşındaki Sullivan, düşmanlarının rehin almış olduğu kardeşini kurtarmak için Walker’ın yardımına ihtiyaç duyacaktır.

5. DALGA OYUNCULARI

Chloë Grace Moretz - Cassie Sullivan
Nick Robinson - Ben Parish/Zombi
Ron Livingston - Oliver Sullivan
Maggie Siff - Lisa Sullivan
Alex Roe - Evan Walker
Maria Bello - Çavuş Reznik
Maika Monroe - Ringer
Liev Schreiber - Albay Vosch
Zackary Arthur - Sammy Sullivan
Tony Revolori - Dumbo
Talitha Bateman - Teacup