Bilgi Rehberi Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

07.08.2022 - 12:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray ilk maçına çıkıyor. Taraftar Okan Buruk yönetimindeki Aslan'ın performansını merak ederken sıkça "Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor. İşte maça dair bilgiler...

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

 

Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Trabzon ve Beşiktaş'ın 3 puanla başladığı haftada Galatasaray da galibiyet istiyor. Rakip Antalyaspor... Peki, Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Antalyaspor Galatasaray maçı bu akşam saat 21:45'te Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

53. RANDEVU

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 52 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 31 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ise 7 kez rakibini mağlup etti. 14 müsabakada ise taraflar eşitliği bozamadı. Galatasaray’ın 101 golüne, Antalyaspor 47 golle karşılık verdi.Geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-0 kazanırken, Antalya’daki maç ise 1-1 sona erdi.

 

Yazarlar