Bilgi Rehberi AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman 2022? Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları nasıl yapılır?

AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman 2022? Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları nasıl yapılır?

02.09.2022 - 18:16 | Son Güncellenme:

AÖF ikinci üniversite kayıtları adayların gündeminde bulunuyor. Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu. İkinci üniversiteyi okumak izteyenler AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri ve nasıl kayıt olunacağını araştırıyorlar. Peki AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri nedir 2022?

AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman 2022 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları nasıl yapılır

AÖF ikinci üniversite kayıtları 22 Ağustos tarihinde başladı. İkinci üniversitesine başlamak isteyenler kayıtların biteceği tarihi araştırıyorlar. AÖF ikinci üniversite kaydı online bir şekilde gerçekleştiriliyor. Peki AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri nedir 2022?

Haberin Devamı

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ NEDİR VE NASIL YAPILIR?

AÖF ikinci üniversite kayıtları 22 Ağustos tarihinde başladı ve 7 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 17:00’de sona erecektir. AÖF ikinci üniversite kayıtları "http://aoskayit.anadolu.edu.tr" adresinden online bir şekilde yapılabilecektir.

AÖF ikinci üniversite kayıtları, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrencilerin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelere çevrimiçi başvuru ve kayıt işlemlerini kapsamaktadır.

Yazarlar