Bilgi Rehberi INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NE ZAMAN DÜZELECEK? 6 Temmuz Instagram'da sorun mu var- düzeldi mi, DM çöktü mü?

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NE ZAMAN DÜZELECEK? 6 Temmuz Instagram'da sorun mu var- düzeldi mi, DM çöktü mü?

06.07.2022 - 11:59 | Son Güncellenme:

Instagram çöktü mü? Instagram son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Kullanıcılar sosyal paylaşım sitesi Instagram'da dün DM'da sorun yaşadıklarını dile getirmişti. Paylaşım yapma ve oturum açma da da problem yaşandığı ifade edilirken 'Instagram çöktü mü son dakika?' sorusu yönlendiriliyor. Peki, Instagramda sorun çözüldü mü, bugün Instagram'da sıkıntı var mı?

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NE ZAMAN DÜZELECEK 6 Temmuz Instagramda sorun mu var- düzeldi mi, DM çöktü mü

En çok tercih edilen sosyal medya platformu Instagram'da dün akşam saatlerinde erişim sorunu yaşandı. DM çöktü mü, Instagram sorun mu var? soruları öne çıkarken, kullanıcılar DM'de yani mesaj alıp göndermede sıkıntı yaşadıklarını bildirdi. Downdetector'e göre ise oturum açma ve paylaşım yapmada da çeşitli kullanıcılar sorunla karşılaşıyor. İşte, 6 Temmuz Instagram'da son durum...

Haberin Devamı

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ 6 TEMMUZ?

Popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 5 Temmuz günü saat 18:00 sırlarından itibaren sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından öne sürüldü. Downdetector'e göre ise DM'de oturum açma ve paylaşım alanında sorun yaşandığı belirtiliyor. Konu hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor.

Platformdaki sorun 5 Temmuz günü saat 22:00 sıralarından itibaren çözülmeye başladığı grafiğe yansıdı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NE ZAMAN DÜZELECEK 6 Temmuz Instagramda sorun mu var- düzeldi mi, DM çöktü mü

 

Yazarlar