Bilgi Rehberi Katakulli: Gözükaralar oyuncuları kim, konusu nedir? Katakulli: Gözükaralar filmi oyuncu kadrosu

Katakulli: Gözükaralar oyuncuları kim, konusu nedir? Katakulli: Gözükaralar filmi oyuncu kadrosu

17.10.2022 - 18:19 | Son Güncellenme:

Serinin ikinci filmi olan Katakulli: Gözükaralar, TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Filmin başrollerinde ise Yağızcan Konyalı, Jessica May, Kubilay Pembeklioğlu gibi isimler yer alıyor. 2022 yapımı Katakulli Gözükaralar filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Katakulli: Gözükaralar oyuncuları kim, konusu nedir Katakulli: Gözükaralar filmi oyuncu kadrosu

Katakulli Gözükaralar filmi, 2022 yılında vizyona girdi. Filmin yönetmenliğini Metin Balekoğlu yürütürken senaryosunu da Ali Alper Erze kaleme aldı. Birbirinden başarılı isimler ise filmin oyuncuları arasında yer alıyor. İşte, Katakulli: Gözükaralar filmi detayları...

Haberin Devamı

KATAKULLİ GÖZÜKARALAR OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda; Yağızcan Konyalı, Jessica May, Kubilay Pembeklioğlu, Ecem Karavuş, Numan Çakır, Ceren Soylu ve Suna Selen yer alıyor.

KATAKULLİ GÖZÜKARALAR KONUSU

Kemal ve İsabel, hırsızlığı bırakmak için karar almışlardır ama hayatlarını devam ettirebilmek adına son bir iş yapmaya mecburdurlar. Soyacakları kişi bunu hak eden biri olmalıdır en azından… Kostirik’le bağlantı kurar, onun üzerinden terziye ulaşırlar. Terzi, İsabel ve Kemal için birkaç alternatif bulur. Sonunda geçmişi kirli bir iş adamını seçerler. İş adamının kızı evlenecektir ve hafta sonu malikânelerinin bahçesinde aile içi bir davet verilecektir. İsabel ve Kemal catring elemanı olarak eve sızmayı başarırlar. Daha Dakka bir gol bir evin yaşlı, tekerlekli iskemlede oturan ninesi “hırsız bunlar” diye bizimkileri gösterir. Aslında aklı giden nine evde gördüğü her yabancıya aynı yakıştırmayı yapmaktadır. Kemal ve İsabel çalmak için geldikleri Fabarge yumurtasının peşinden giderlerken fark ederler ki entrikalarla dolu bir ailenin içine düşmüşlerdir.

Yazarlar