Bilgi Rehberi Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican Sabunsoy ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican Sabunsoy ne iş yapıyor, nereli?

23.12.2022 - 19:31 | Son Güncellenme:

Masterchef Alican, bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümde konuk isimler arasında yer alıyor. Masterchef'te yeni ve eski yarışmacılar birlikte yarışacaklar. Alican Sabunsoy'un yaşamı ise merak konusu. Peki Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında?

Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında Masterchef Alican Sabunsoy ne iş yapıyor, nereli

Masterchef tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef'te eski yarışmacılar 23 Aralık yayına konuk olarak katılıyorlar. Masterchef Alican, ödül oyununa katılan isimler arasında bulunuyor. Peki Masterchef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MASTERCHEF ALİCAN KİMDİR?

Masterchef Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 tarihinde Adana'da doğdu-. İlköğrenimini Adana'da tamamlayan Alican Sabunsoy, ardından da Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. Mutfağa ilgisi, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla başlayan Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını belirtiyor. Böylece eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini ekliyor.

Farklı mutfaklarda farklı deneyimler yaşayan Alican Sabunsoy, son olarak Adana'da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a yerleşti. 2019 MasterChef yarışmasına katıldı. Yarışmada şampiyon olan Cemre'nin ardından ikinciliği elde etti.