Bilgi Rehberi MasterChef'te ilk finalist kim oldu, ana kadroya kim girdi? MasterChef 2022 ana kadro kaç kişi?

MasterChef'te ilk finalist kim oldu, ana kadroya kim girdi? MasterChef 2022 ana kadro kaç kişi?

02.08.2022 - 17:57 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ilk iki tur geride kaldı ve ana kadro için yeni bir serüven başladı. Üçlü mücadeleler ardından üçüncü tura yükselen adaylar arasından en başarılı olanlar finalist olarak ana kadroya yükseliyor. İzleyenler ise 'MasterChef ana kadro kaç kişi, ilk finalist kim oldu?' sorularını yöneltiyor.

MasterChefte ilk finalist kim oldu, ana kadroya kim girdi MasterChef 2022 ana kadro kaç kişi

TV8'de MasterChef heyecanı devam ediyor. Üç aşamalı mücadelede ana kadro belli oluyor. İki turu başarı ile atlatan yarışmacılar, finalist olabilmek için MasterChef jürisi karşısında zorlu performans sergiliyor. Her gün bir isim başarılı olarak ana kadroya girme hakkını elde edecek. İşte, 2022 MasterChef ana kadrosu...

Haberin Devamı

MASTECHEF ANA KADRO KAÇ KİŞİ?

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ana kadro belirleme süreci başladı. İki turda seçilen yarışmacılar arasından finalistler belirleniyor. Masterchef'te ana kadro toplamda 16 kişi oluyor.

Her gün ana kadroya bir isim alınacak. Oynanacak iki oyun ardından finalist belli oluyor. İlk oyunda; jürinin verdiği ilk yemeği daha iyi yapan ikinci aşamaya geçecek. İkinci turda da en iyi yemeği yapan finalist olacak. İlk etapta tüm detayları jüri üyeleri verecekken ikinci aşamada bir ürün verilecek.

MASTERCHEF 2022 İLK YARIMACISI KİM OLDU?

2022 sezonunun ilk finalisti iki aşamalı turun ardından belli oluyor. İlk etapta MasterChef jürisi yarışmacı adaylarından kabak çiçeği dolması istedi. en başarılı yapan sekiz isim arasından ikinci tura da başarılı olan bir aday, finalist olarak ana kadroya yükseliyor. Ancak henüz ilk yarışmacı belli olmadı.

Haberin Devamı

İlk 8 şöyle:

Çağatay
Mustafa
Metin
Mesut
Şeyma
Onur
Atike
Gamze

İkinci aşamada 8 isimden kiraz ile yaratıcı tabaklar istendi. Atike, Çağatay, Metin ve Mustafa son 4'e kaldı. Değerlendirme ardından MasterChef 2022'nin ilk yarışmacısı Metin oldu.