Bilgi Rehberi MasterChef Dilan kimdir, elendi mi? Dilan Karataş nereli, kaç yaşında?

MasterChef Dilan kimdir, elendi mi? Dilan Karataş nereli, kaç yaşında?

12.09.2022 - 01:00 | Son Güncellenme:

Dilan Karataş, MasterChef 2022 yarışmasında yer alıyordu, 3. haftada veda etti. Henüz 20 yaşında olan Karataş, küçük yaşlarda mutfağa ilgisi başladı ve eğitimini de bu yönde aldı. Peki, MasterChef 2022 Dilan nereli?

MasterChef Dilan kimdir, elendi mi Dilan Karataş nereli, kaç yaşında

MasterChef 2022 yarışmasında tabakları ile adından söz ettiren Dilan Karataş, Malatyalı ve 20 yaşındadır. Asya mutfağında son olarak çalışan Karataş, MasterChef'te başarılı isimler arasında. İşte, Masterchef Dilan hakkında detaylar...

Haberin Devamı

MASTERCHEF DİLAN KİMDİR?

Dilan Karataş 20 yaşında ve Malatyalı'dır. Mesleğe ilk olarak 13 yaşında komilik yaparak başlayan Karataş, okulla birlikte meslek hayatını da devam ettirdi. Rehber hocasının tavsiyesiyle Etiler Turizm Otecilik Lisesi’ni kazandığını anlatan yarışmacı, stajlarıyla birlikte birçok mutfakta bulunduğunu da ifade ediyor.

En son Asya mutfağında wok tavayla başlayıp, sushi’ye giden bir çizgisinin olduğunu söyleyen MasterChef Dilan, “Buraya kadar umutla ve kendime inanarak geldim. Şimdi ise MasterChef maceram başlıyor. Kendimi son 4‘te hayal ediyorum. Ve hayalimi başarmayı çok seviyorum. Umudunuzu kaybetmeyin, hiç beklenmedik yerde hayat ışığı size parlayabilir ve o ışıkta gülümsemeyi asla unutmayın” diyor.

 

Yazarlar