Bilgi Rehberi Rağde Ali Beyatlı kimdir, aslen nereli? MasterChef Rağde hayatı ve bilinmeyenleri...

Rağde Ali Beyatlı kimdir, aslen nereli? MasterChef Rağde hayatı ve bilinmeyenleri...

13.08.2022 - 21:18 | Son Güncellenme:

MasterChef yarışmasında ana kadroya girmek isteyen isimlerden biri de rağde oldu. İkinci tura kalan hatta adını ana kadroya yazdırmaya çok yaklaşan Rağde artık ana kadrounun içinde olmak istiyor. Peki MasterChef Rağde kimdir, aslen nereli?

Rağde Ali Beyatlı kimdir, aslen nereli MasterChef Rağde hayatı ve bilinmeyenleri...

MasterChef yarışmasında heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Ana kadroya giren 10 isim belli olurken 11. isim bu akşam ekrana gelecek olan bölümde belli olacak. MasterChef'te ana kadro için yarışan isimlerden biri de Rağde! MasterChef Rağde'nin aslen nereli olduğu, hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler merak konusu olmaya devam ediyor. İşte Rağde Ali Beyatlı hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MASTERCHEF RAĞDE ALİ BEYATLI KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ?

Rağde Ali Beyatlı aslen Iraklı ama Kuşadası'nda ikamet ediyor. Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Rağde, 12 yaşından bu yana yemek yapma tutkusu olduğunu ifade etti. Mutfakta ilk olarak güzel kahvaltı sofraları hazırlayarak başladığını ifade eden yarışmacı 32 yaşında olduğu söylüyor. İlk turda Arancini yaparak şefleri etkileyen Rağde üçlü elemelerde Merve-Pınar ile mücadele eden Rağde üçlü elemede içli köfteyi diğer arkadaşlarından daha iyi yaparak ve şeflerinden onay alan isim Rağde olmuştu.