Bilgi Rehberi MasterChef'te kazanan 13. isim belli oldu! 15 Ağustos MasterChef ana kadroya kim girdi, hangi yarışmacı?

MasterChef'te kazanan 13. isim belli oldu! 15 Ağustos MasterChef ana kadroya kim girdi, hangi yarışmacı?

16.08.2022 - 19:02 | Son Güncellenme:

MasterChef'te kazanan isimler belli oluyor! Yarışmada üçüncü grup mücadelesi gerçekleşiyor. 18 kişilik ana kadroya girecek son 6 yarışmacı da bu hafta netleşmiş olacak. MasterChef 2022 yarışmasında 13. olarak ana kadroya giren kim oldu?

MasterChefte kazanan 13. isim belli oldu 15 Ağustos MasterChef ana kadroya kim girdi, hangi yarışmacı

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef yarışmasında ana kadro belirleme aşamasında sona geliniyor. ilk 12 kişi netleşti ve gözler 13. finaliste çevrildi. İki aşamalı oyun sonunda başarılı olan aday, finalist olarak ana kadroya yükseliyor. İşte, 15 Ağustos MasterChef'te kazanan isim...

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE 13. OLARAK ANA KADROYA GİREN İSİM...

MasterChef 2022 yarışmasında 3. grup da ana kadro mücadelesi için tezgah başına geçti. İki aşamalı oyunun ilkinde yarışmacı adaylarından Ali nazik yemeği istendi. Bu turda başarılı olan sekiz isim, ikinci aşama olan yaratıcılık turuna çıktı.

Yaratıcılık turunda performans sergileyen isimler; Ayaz, Görkem, Burak Kaya, Dilan, Barış, Efekan, Duygu ve Kıvanç oldu. Adaylar, armut ile lezzetli ve yaratıcı yemekler yapmak için gayret gösterdi.

Jürinin yemekleri tadımı sırasında Dilara'nın tabağı Mehmet şefin tepkisine neden oldu. Muhallebiyi un ile yaptığını söyleyen Dilara'ya karşılık Mehmet Şef, ''Ben bunu yemem.'' diyerek kaşığı fırlattı.

Sekiz isim içinden en iyi tabaklar Görkem, Burak, Ayaz, Duygu'nun oldu. Değerlendirmeler ardından kazanan ve ana kadroya giren isim Burak Kaya oldu.

Haberin Devamı

2022 MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan ve Burak Kaya oldu.