Bilgi Rehberi Ölümsüzlük Oyunu oyuncuları kim, konusu nedir? Ölümsüzlük Oyunu (Selfless) filmi oyuncu kadrosu...

Ölümsüzlük Oyunu oyuncuları kim, konusu nedir? Ölümsüzlük Oyunu (Selfless) filmi oyuncu kadrosu...

08.08.2022 - 18:39 | Son Güncellenme:

Ölümsüzlük Oyunu olarak beyezperdede yer alan film, TV ekranlarında da izleyici karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde ise Ryan Reynolds ve Ben Kingsley yer alıyor. Ölümsüzlük Oyunu filminde hayatının son günlerini yaşayan zengin iş adamının yeni bir tedaviyi kabul etmesiyle başına gelenler anlatılıyor. İşte, Ölümsüzlük Oyunu filmi hakkında...

Ölümsüzlük Oyunu oyuncuları kim, konusu nedir Ölümsüzlük Oyunu (Selfless) filmi oyuncu kadrosu...

Ölümsüzlük Oyunu filmi, televizyon ekranlarında sinema severlerin beğenisine sunuluyor.Filmin yönetmenliğini Tarsem Singh yürütmüştür. film, 2015 yılında vizyona girdi ve ABD yapımıdır. Orijinal adı ise Selfless şeklindedir.

Haberin Devamı

ÖLÜMSÜZLÜK OYUNU KONUSU

Çok zengin bir işadamı olan Damian (Ben Kingsley), ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene (Ryan Reynolds) aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını fark edince kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.

ÖLÜMSÜZLÜK OYUNU FİLMİ OYUNCULARI

Filimin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Natalie Martinez, Matthew Goode, Victor Garber.

 

 

Yazarlar