Bilgi Rehberi Serdar Uzuntaş kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş nereli?

Serdar Uzuntaş kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş nereli?

19.07.2022 - 09:23 | Son Güncellenme:

Serdar Uzuntaş, Doya Doya Moda programının jüri üyeleri arasında yer alıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan Doya Doya Moda'nın jüri üyelerinin yaşamları ise merak konusu oldu. Peki Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş kimdir, kaç yaşında?

Serdar Uzuntaş kimdir, kaç yaşında Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş nereli

Doya Doya Moda'nın yeni sezonu 18 Temmuz tarihinde başladı. Doya Doya Moda programının jüri üyeleri arasında bu sene Serdar Uzuntaş da yer alıyor. Peki Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş kimdir?

Haberin Devamı

SERDAR UZUNTAŞ KİMDİR?

Doya Doya Moda jürisi Serdar Uzuntaş, 1975 tarihinde İzmir'de doğdu. Uzuntaş, Central Saint Martins’te Moda Tasarımı eğitimi aldı. 2010 yılında konforu vurgulayan, kendi ismini taşıyan markası Serdar Uzuntaş’ı kurdu.

2011’de Londra Moda Haftası’nda koleksiyonunu sundu. Ayrıca İtalya’daki Pitti Uomo Fuarı’na katıldı.

Serdar, 2006 yılında Central Saint Martins'te okumak ve İngilizcesini geliştirmek için Londra'ya taşındı. Bu arada Türkiye'deki şirketlerle çalışmaya devam etti, ancak zamanını Londra, Milano ve İstanbul arasında böldü. Serdar bu dönemde arzusunun Erkek giyim tasarlamak olduğunu keşfetti ve kendi adını taşıyan markasını yarattı. Aktörler, Yapımcılar ve Müzik Sanatçılarından oluşan geniş bir özel müşteri kitlesi geliştirirken bu üç şehir arasında seyahat etmeye ve çalışmaya devam ediyor.