Telefon Kodu 20 Nerenin Telefon Kodu? +20 Hangi Ülkeye Ait?

20 Nerenin Telefon Kodu? +20 Hangi Ülkeye Ait?

25.09.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Telefon ile dünyanın her yerinde iletişim kurmak mümkün olmaktadır. Özellikle de uzak mesafeler arasında iletişim kurmanın en yaygın yöntemi telefon olmaktadır. Telefon hatlar üzerinden sesli ya da görüntülü iletişim sağlamaktadır. Her ülkenin telefon kodu bulunmaktadır. İşte +20 numarasına ait tüm detaylar.

20 Nerenin Telefon Kodu +20 Hangi Ülkeye Ait

Ülke telefon kodu telefon numarasının başında yer almakta ve aramanın yapılmasında etkili olmaktadır. Telefon aramalarında numaranın başında çıkan +20 de ülke kodudur.

20 Nerenin Alan Kodu?

Her ülkenin farklı bir telefon kodu var. Arama yapmak ve arama almak için ülke kodunun mutlaka yazılması gerekmektedir. +20 Mısır'ın telefon kodudur. Mısırda bulunan birisini aramak için kişinin numarasının başına +20 getirmek gerekmektedir. Arayan numaranın başında +20 olması ise o numaranın Mısır a ait bir numara olduğunu göstermektedir.

Telefona gelen aramanın nereden geldiğini anlamak için ülke koduna dikkat etmek gerekmektedir. Ülkeler arası arama yapabilmek için ülkelerin telefon kodunu bilmek ve aranacak numaranın başına eklemek gerekmektedir. +20 ile başlayan telefon numaraları Mısır'a aittir. +20 Mısır'ın telefon kodudur. Mısır'ı aramak için numaranın başında +20 olması gerekmektedir.