Geri Dön
Cemal Can, Youtuber'lara Survivor yolu açar mı?

Cemal Can, Youtuber'lara Survivor yolu açar mı?

Cemal Can'ın Survivor şampiyonluğu ısrarla tartışılmaya devam ediyor. Bu yıl Koronavirüs'le beraber daha da fazla ilgi odağı olmayı başaran Survivor'daki Cemal Can şampiyonluğu hakkında Youtuber'lar neler düşünüyor peki? Cemal Can, Youtuber'lara Survivor yolu açar mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Survivor bu yıl daha da unutulmazdı

Survivor 2020 müthiş izler bırakarak ekrana veda etti. Neredeyse yarışmanın başladığı güne denk gelen pandemi olayı bu yılki Surivor'ı daha da unutulmaz bir hale getirdi. Yarışmacılar, Koronavirüs önlemleri neticesinde daha dar bir alanda yarıştı, daha az çeşitli oyunlar oynadı. Yani Koronavirüs, Survivor'ı bile doğrudan etkiledi. Bu zorlu mücadeleyi kazanan Cemal Can Canseven oldu. Sosyal medyada yarışma öncesinde bile yakın arkadaşı Danla Bilic sayesinde ciddi bir hayran kitlesi olan Cemal Can'ın şampiyonluğuna Youtuber'lar nasıl tepki veriyor peki?

Neden 'kıskanıyor' pozisyonundalar?

Ali Biçim, Cemal Can'ın Danla Bilic sayesinde şampiyon olduğunu söylemiş ve bu açıklama sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ali Biçim'in bu tepkisine bir dönem Damla Bilic'le yakın arkadaş olan Duygu Özaslan'dan bir cevap gelmişti. Özaslan, Biçim'e cevap olarak "Barış aynı zamanda ünlülerle, internet fenomenleriyle yarıştı. Demet Akalın'dan tut, Aleyna Tilki ve Mustafa Ceceli'ye kadar" demişti. Genç Youtuber'lar rahatsız! İyi de neden? Bir sosyal medya fenomeninin, fenomen adayının Survivor'da birinci olması, Z kuşağının klasik kanalları fethettiğinin kanıtı değil de ne? Neden Duygu Özaslan ya da Ali Biçim 'kıskanıyor' pozisyonuna düşüyor? Neden Danla Bilic faktörünü bir 'torpil' olarak yorumluyor?

Z kuşağının Survivor yolculuğu açıldı

Survivor 2020'de büyük heyecana sahne olan final oyunlarını hatırlayın. Çılgınlar gibi zorlu bir mücadele vermişti yarışmacılar. Yasin ve Barış tel tel dökülürken Cemal ve Berkan ise yarışların favorisi olmuştu. Survivor'ın üçüncüsü olan Yasin de Cemal Can'ın birinciliğine tepki gösteren Youtuber'lara ateş püskürmüş. "Cemal'in emeğine laf söyleyeni paramparça ederim. Bizim ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir." Yasin, yarışma sonrasında müthiş bir gaz içinde. Tüm tepkileri kocaman. Ama bu konuda yerden göğe kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Özellikle Cemal ve Berkan'ın son haftalardaki peformansları çok dikkat çekiciydi. Youtuber'ların Cemal Can'ın birinciliğine kayıtsız kalmaları hatta mesafeli yaklaşmalarına rağmen Cemal Can sayesinde Z kuşağının ve genç Youtuber'lara da Survivor yolunun açıldığına inananlardanım. Bundan sonra eskisinden daha genç, daha dinamik bir Survivor izleyeceğiz. Z kuşağının da SMS kültürüne alışması ancak Cemal Can gibi bir ismin birinciliğiyle mümkündü, sonunda gerçek oldu...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler