Geri Dön
Ceza 'Yak' ile yakabildi mi?

Ceza 'Yak' ile yakabildi mi?

Malum yaz ayları geldi, geçiyor. Yeni parçalar da hayatımıza giriyor. Onlardan birisi de Ceza’nın Tepki ile mikrofon başına geçtiği Yak parçası oldu. Bir süredir bizlerden uzak kalan Ceza, Yak ile geri döndü. Peki, Ceza’nın Yak’ı bizleri yakabildi mi? Gelin Molatik olalım…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Pandemi öncesi Beatcoin’i bizlere sunan Ceza konserlere ve parçalara mecburi bir ara verdi haliyle. Ancak belli ki bu arayı boş geçmemiş başarılı rapçi. Normalleşmeye başlarken o da mikrofon başına geçmiş. Ancak bu sefer tek değil, yanında Tepki de vardı.

Haberin Devamı

Kısa sürede Yak’tı

Yak’ı klibiyle birlikte dijital platformlardan piyasaya süren Ceza kısa sürede beğeniyi topladı. Bence iki sebebi vardı Yak’ın beğeni toplamasının. Bildiğimiz Ceza tarzını gördük parçada, tabii biraz trap müzik de sosuna da barındırmış. Diğer sebebi ise pandemi sonrası yazdığı sözler.

Fahrettin Koca’ya selam

Yaşlaşmayın, tokalaşmayın ve de istemeyenle hiç hoşlaşmayın

Ya da aynı sayın bakanımın da dediği gibi: "Bana hiç yaklaşmayın!"

Sözleri ile hem sosyal mesafeye dikkat çekiyor hem de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın toplantı sırasında söylediği sözlere gönderme yapıyor. Haliyle daha ilgi çekiyor parça. Sadece müzik yapmadığını her platformda dile getiren Ceza yine dediğini yapmış, mesajını bizlere vermiş.

Haberin Devamı

Sonuç olarak, parçayı beğendim, açar sık sık dinlerim. Bakalım ilerleyen günlerde nelerle karşılaşacağız.

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram: selcukbulut7

Benzer İçerikler