Geri Dön
Christopher Nolan sandalyelerden neden nefret ediyor?

Christopher Nolan sandalyelerden neden nefret ediyor?

Anne Hathaway bir açıklamasında, Christopher Nolan'ın sandalyelerden nefret ettiğini söylemiş. Oldukça tuhaf. Bir insan neden sandalyeden nefret eder ki? Hadi onu da geçtim dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın sandalyelerden nefret etme sebebi ne olabilir?

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Daha önce birlikte çalıştılar

Anne Hathaway, Christopher Nolan ile ilgili açıklamada bulunmuş ve dünyaca ünlü yönetmenin sandalyelerden nefret ettiğini söylemiş. Bu, öylesine söylenmiş bir söz değil tabii ki. Biliyoruz ki The Dark Knight Rises ve Interstellar filmlerinde Christopher Nolan ile birlikte çalıştı Anne Hathaway.

Cep telefonu da kullanılmıyormuş

Tamam ama birlikte çalışmakla sandalye nefretinin ne gibi bir bağlantısı olabilir? Çok saçma geliyor olabilir ama var. Nolan, sette sandalye kullanılmasına izin vermiyormuş. Çünkü sandalye kullanımının insanların çalışmasını engellediğini düşünüyormuş. Yine Anne Hathaway’in sözlerine göre sette cep telefonu da kullanılmıyormuş.

Kısa süreli ve düşük bütçeli filmler…

Bizler bir filmi ortalama 2 saatte izliyoruz. Fakat bunun arkasında koca bir emek ve harcanan çokça mesai var ve yönetmenler, bu koordinasyonu ne kadar iyi sağlarlarsa o kadar iyi işler açığa çıkıyor. Anne Hathaway’in verdiği röportajda söylediği önemli bir tespit var. Christopher Nolan’ın bu çalışma tarzıyla, film düşük bütçeli ve vaktinden önce çekiliyormuş. Yani normalden daha kısa sürede ve daha karlı bir şekilde tamamlanıyor Christopher Nolan’ın çektiği filmler.

Bunun sadece sandalye kullanılmamasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum fakat sandalyenin kullanılmaması gerektiğini yaratan algıyla bence yakından ilgisi var.

Benzer İçerikler