Güncel Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi?

Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi

Issız Adam, Unutursam Fısılda, Babam ve Oğlum gibi filmlerle milyonlarca insana duygu seli yaşatan yönetmen Çağan Irmak'tan yepyeni bir film geliyor. Aile temalı bir film ile izleyicilere yine duygusal anlar yaşatacak gibi gözüken Irmak'ın yeni filmi Bizi Hatırla, 23 Kasım'da vizyona giriyor. Irmak'ın yönetmenliği dışında senaryosunu da kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Avşar Film üstleniyor.

Haberin Devamı

Bizi Hatırla Filmi Konusu

Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi

Yıllarca ihmal ettiği babasının rahatsızlanması sonucu onunla tekrar aynı bağı kurmaya çalışan Kaan'ın hikayesini anlatan film, bolca dram öğesi içeriyor. Başarılı bir kariyere sahip olan Kaan'ın eşi ve iki çocuğu ile kurduğu sakin hayat, babasının beklenmeyen rahatsızlığı sonucu değişiyor. Yoğun iş temposundan dolayı babasının yaşadığı sahil kasabasına gidemeyen Kaan, babası Eşref'i İstanbul'a getirmeye karar veriyor. Oğluna ve ailesine yük olmaktan çekinen bir baba ve bu duruma alışık olmayan oğlu arasındaki yabancılaşma bu noktada ortaya çıkıyor. Yük olduğu düşüncesi ile geri dönmek isteyen baba ve eski samimiyeti yakalamaya çalışan oğlun hikayesi, güç durumlar yaşanmasına neden oluyor. Tekrar kurulmaya çalışılan bağ ve aynı çatı altında yaşamın zorluğu gibi konular filmde sık sık öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Bizi Hatırla Filmi Oyuncuları

Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi

Bizi Hatırla filminin baş rolünde tecrübeli oyuncu Altan Erkekli yer alıyor. Güneşi Gördüm, Vizontele, Aşk Tesadüfleri Sever gibi filmlerde izleyicilerin hafızasına kazınacak performanslar sergileyen Erkekli bu filmde Kaan'ın babası Eşref rolünü üstleniyor. Eşref'in oğlu Kaan'ı ise Tolga Tekin canlandırıyor. Kelebekler ve Rüzgarda Salınan Nilüfer filmlerindeki performansı ile daha önce iki kez En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan Tekin, bu filmdeki rolü ile de oldukça iddialı. Filmin çekim aşamalarına geçilmeden önce Kaan'ın eşi rolü için Deniz Çakır ile görüşüldüğü söylentileri yayılmıştı. Fakat sonradan bir değişikliğe gidilmiş olsa gerek ki bu rolü ünlü oyuncu Özge Özberk oynuyor. Filmin kadrosunda Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk başta olmak üzere Cem Kurtoğlu, Yeşim Gül gibi başka usta isimler de yer alıyor.

Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi?

Bizi Hatırla Filmi Nerede Çekildi

Filmdeki baba karakteri Eşref, bir sahil kasabasında yaşıyor. Bu yüzden filmin bir kısmı İzmir'in şirin ilçesi Foça'da çekildi. Eşref'in oğlu Kaan'ın başarılı iş hayatı ise İstanbul'da geçiyor. Eşref'in İstanbul'a yerleşmesi ve Kaan'ın da orada yaşaması gibi sebeplerden dolayı filmin çekimlerinin büyük kısmı İstanbul'da gerçekleşiyor. Yönetmen koltuğundaki Çağan Irmak film boyunca İzmir'in merkezini de çekim alanı olarak kullanırken İstanbul'un farklı semtlerine de filmde yer veriyor.