GüncelÇarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor?

Çarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Çarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor

Yayına başladığı tarihten itibaren ilgi çeken ve yeni bölümleri heyecanla beklenen Çarpışma dizisi, bir kaza sonucu hayatları alt üst olan dört karakterin hikayesini anlatıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan yerli dizi, güçlü senaryosu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Güçlü isimler bir arada

Çarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor

Baş rollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak ve daha birçok usta ismin paylaştığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın yer aldığı Çarpışma dizisinin senaryosu ise Ali Aydan'a ait.

Çarpışma Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Çarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Kıvanç Tatlıtuğ, Kadir Adalı isimli bir komiseri canlandırmaktadır. Karısını ve kızını bir terör saldırısında kaybeden Kadir, neden olduğu trafik kazası ile başta kendi yaşamı olmak üzere 4 kişinin yaşamını alt üst edecektir.

Çekimler Sarıyer'de gerçekleştiriliyor

Çarpışma Dizisi Nerede Çekiliyor

Dizinin çekimleri İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Sarıyer'de yapılıyor. Dizide fanatik bir Sarıyerspor taraftarı olan Kadir komiserin stadyum sahnelerinin çekimleri için ise Sarıyer Spor Tesisleri'nden yararlanıldı.İzleyenlerin heyecanla yeni bölümlerini bekledikleri dizi, her hafta Perşembe günü saat 20.00'de Show Tv'de seyircisi ile buluşuyor!