Güncel Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi?

Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi

2004 yılında Show TV'de yayına giren Cennet Mahallesi dizisi usta kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla dikkatleri kısa bir sürede üzerine çekti. Müjdat Gezen, Melek Baykal, Alişan, Çağla Şikel, Zeki Alasya, Erol Günaydın, Özkan Uğur gibi pek çok ünlüyü bir araya getiren Cennet Mahallesi dizisinin yapımcılığını ise Türker İnanoğlu ve yapım şirketi Erler Film üstlendi. Birbirine komşu olan 2 ailenin yıllardan beri süregelen düşmanlıkları arasında kalan 2 aşığın kavuşmak için yaşadıklarını 3 sezon boyunca konu alan dizi başarılı kadrosuyla gönülleri fethetmeyi başardı.

Haberin Devamı

Cennet Mahallesi nerede çekildi?

Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi

''Cennetin gecesi günü olaylı gırgırı şamatası kalaylı. Komserim a canım,karakolu açalım, romana da saptam olaylı'' giriş müziğiyle hafızalara kazınan Cennet Mahallesi eski sokakları, tarihi dokusuyla çekildiği semtin ruhunu izleyiciye yansıtıyor. Reytinglerde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren ‘’Cennet Mahallesi dizisi nerede çekildi?’’ sorusunun cevabı İstanbul'un en eski semtlerinden birinde gizli. Sokakları buram buram tarih kokan, rengârenk evleriyle içimizi ısıtan Fatih ilçesinin Balat semtinde çekilen Cennet Mahallesi dizisi bu mahallede yaşayan iki gencin birbirlerine olan aşklarını ve imkânsızlıklarını anlatıyor.

Cennet Mahallesi oyuncuları kimler?

Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi

Çağla Şikel, Cennet Mahallesi'nin güzeller güzeli dansözü Sultan rolünü üstenirken, Alişan da Cennet Mahallesi'nin yanık sesli şarkıcısı rolünde karşımıza çıkıyor. İki gencin asla evlenmesini istemeyen Melek Baykal ise Sultan'ın annesi Pembe rolüyle gönülleri fethediyor. Müjdat Gezen'in Ferhat'ın babası zurnacı Yunus olarak yer aldığı dizide Sultan'ın annesi Pembe ile yıllar önce aşk yaşadıkları ancak iki aile arasındaki düşmanlıkların onların da arasını bozarak düşman oldukları ekrana komik olaylarla geliyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Akar ve Yaşar Seriner'in oturduğu Cennet Mahallesi'nde Şeyla Halis, Levent Tülek,Serhat Özcan, Buket Dereoğlu, Ayten Erman, Aylin Kabasakal, Zihni Göktay, Ümit Yesin de eğlenceli performanslarıyla izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Pek çok konuk oyuncunun da katıldığı Cennet Mahallesi, izleyicinin takdirini toplamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Cennet Mahallesi bitti mi?

Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi

10 Temmuz 2004'te izleyiciye merhaba diyen Cennet Mahallesi 23 Haziran 2007'ye kadar Show TV ekranlarında yayınlanmasının ardından yayından kaldırıldı. 119 bölüm çekilen Cennet Mahallesi dizisinin tekrar bölümleri Showmax'de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gırgırı, şamatası bol, oldukça olaylı Cennet Mahallesi her bölüm farklı bir olayla ekrana geliyor. Her bölüm evlenip evlenmeyecekleri merak edilen Cennet Mahallesi aşıkları Sultan ve Ferhat'ın hikâyelerini kaleme alan senaristler Erdoğan Tünaş ve Resul Ertaş izleyiciyi kahkahaya davet ediyor.