Dekorasyon Baharı evinize getirin: Country Dekorasyon

Baharı evinize getirin: Country Dekorasyon

12.04.2021 - 13:54 | Son Güncellenme:

Bahar gelince hepimizin içi kıpır kıpır olur. Bahar dalları, kuşlar ve kelebekler ruhumuzu okşar… Bazılarımız ise bu coşkuyu evine taşımak ister. Country dekorasyon işte bu motivasyonla uygulanan, kır evi esintileri taşıyan bir tarzdır. Nostaljik öğeler de taşır. İşte country dekorasyonun yerinde uygulamaları…

Baharı evinize getirin: Country Dekorasyon

 

Kendinizi romantik, doğaya aşık, sevgi dolu ve anılarına bağlı olarak mı tanımlıyorsunuz? O zaman country dekorasyon tam size göre! Bahar dallarını perdelerinizle veya duvar kağıtlarınızla evinize taşıyın… Kuş kafesi şeklinde dekoratif mumluklar, kelebekli çerçeveler ve pastel tonlarıyla sevgiyi çoğaltın. İşte country dekorasyon uygulama örnekleri:

Haberin Devamı

Mutfaklarda tel dolaplar, beyaz mobilyalar

Tüm evinizde olmasa da, country dekorasyona mutfağınızdan başlayabilirsiniz. Kendinizi bu tasarım içerisinde mutlu hissederseniz tüm evinize yayabilirsiniz. Mutfaklarda country dekorasyon uygulamalarında tel dolaplar, beyaz mobilyalar ve eskitme mobilyalar öne çıkıyor. Tabi ki ister canlı kır çiçekleriyle, isterse fincanlarda, tepsilerde yer verebileceğiniz çiçek motifleriyle bu kır evi ambiyansını güçlendirebilirsiniz.

Baharı evinize getirin: Country Dekorasyon

Rustik ve sofistike

Ahşabın ve doğal unsurların sık kullanımıyla rustik dekorasyona yaklaşan country, lüks esintilerle farklı bir şıklığa sahip. Pastel tonlarda boyatacağınız duvarlarınızdan bir tanesini çiçekli bir duvar kağıdıyla kaplarsanız country dekorasyon öğelerinden bir tanesini yakalamış olursunuz. Baharın canlılığını ve doğanın uyanışının verdiği romantizmi çiçek, kelebek ve kuş desenleriyle salonunuza taşıyabilirsiniz. Perdeler, kırlentler, berjer koltuk kaplaması, aydınlatmalar, dekoratif öğeler… Hepsi bu bahar coşkusuna destek olabilir.

Haberin Devamı

Baharı evinize getirin: Country Dekorasyon

Klasiğe göz kırpın

XIV.Louis modeli koltukları salonunuza katarak, bir antika eşyaya yer vererek salonunuzun odak noktasında klasik bir şıklığı vurgulayabilirsiniz. Country dekorasyon nostaljik öğeleri de kapsar ve belli ölçülerde yer verir.

Renk ve desenlerde pastel bir uyum

Puantiyeli bir koltuk yanında çiçekli bir berjer… Farklı desenler ve dokular bir arada kullanılabilir. Pembe, sarı, uçuk yeşil ve pastel tonlar bir arada bulunabilir. Yeter ki canlı ve romantik bir ortam sağlasınlar…

Baharı evinize getirin: Country Dekorasyon

Malzemeyi işlenmemiş olarak kullanın

Tuğla duvarlar, ahşap bir kiriş, taştan bir şömine… Gerçek bir country dekorasyon için işlenmemiş malzeme kullanımı büyük fark yaratır. Kendinizi kır evinde veya dağ evinde hissetmek, şehir hayatının ortasında bir huzurlu sevgi yuvası yaratmak istiyorsanız bu tarz tam size göre.