Dekorasyon Banyo dekorasyon fikirleri (2021)

Banyo dekorasyon fikirleri (2021)

28.06.2021 - 11:53 | Son Güncellenme:

Banyo, dinlenmek ve kendimize bakmak için sığınmayı sevdiğimiz odadır. Bu nedenle özel ilgiyi hak eder. Banyo dekorasyonunda neler yapabilirsiniz? Yazımızda bulacağınız cevaplar yepyeni banyonuz için size rehberlik edecek.

Banyo dekorasyon fikirleri (2021)

Açık renk duvarlar

Haberin Devamı

Banyoların çoğu, işlevselliğin 1 numaralı öncelik olduğu oldukça dar alanlar olduğundan, açık renk duvarlar kullanmak harika bir fikirdir. Açık renklerin alanı büyüttüğünü, koyu renklerin ise odayı küçülttüğünü unutmayın. Bu nedenle, odanızı olduğundan daha büyük ve havadar gösterecek açık renk yelpazesinde kalmaya çalışın.

Kadınlar için küçük bir tavsiye: nötr renklerde (beyaz, krem, bej, uçuk gri) kalmaya çalışın çünkü duvarların renkleri yüzünüze yansıyabilir ve böylece makyajınızı uygulama şeklinizi etkileyebilir. Bu yüzden çok parlak renklerden kaçının!

Banyo dekorasyon fikirleri (2021)

İyi bir aydınlatma

Banyoda iyi aydınlatma çok önemlidir. Günışığı, sahip olabileceğiniz en iyi ışık kaynağıdır, ancak banyonuzda pencere yoksa, stratejik olarak yerleştirilmiş birkaç ışık kaynağıyla bu durumu da çözebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bir tavan lambasının yanı sıra makyaj masasının üzerinde bir duvar lambası ya da kendinden aydınlatmalı aynaları tercih edebilirsiniz.

Banyo dekorasyon fikirleri (2021)

Depolama ünitelerine önem verin

Banyoda çeşitli ürünler çok hızlı biriktiği için geniş saklama üniteleri hayatınızı kolaylaştıracaktır. Lavabonun altındaki alanı en üst düzeye çıkarın, tuvaletin üzerine birkaç raf ekleyin veya küçük bir saklama ünitesi alın. Banyonuz ne kadar düzenli olursa, o kadar net göreceksiniz!

Havlular kuru kalmalı

Nemli bir havluyla kurulanmaktan kimse hoşlanmaz. Bunu önlemek için, çarşafları ve havluları kurutmak için ayrılmış bir peteğiniz olmasını öneririz. Bir ısıtıcının üzerine koyun, böylece duştan çıktığınızda yumuşak, sıcak havlular sizi beklesin!

Banyo dekorasyon fikirleri (2021)

Banyonuzu temiz ve düzenli tutun

Dekorunuz kusursuz olsa bile banyonuz temiz değilse size huzur vermeyecektir. Her gün küçük bir temizlik ile gerçekten fark yaratabilirsiniz!