Dekorasyon Banyonuzu Güzelleştirecek Dekorasyon Önerileri

Banyonuzu Güzelleştirecek Dekorasyon Önerileri

22.03.2021 - 09:27 | Son Güncellenme:

Banyolar artık eskisi gibi seramik seçimiyle şekillenmiyor. Ahşap, seramik, mermer, granit… Daha fazla malzeme daha özgür tasarımlar geliştiriyor. Renk skalası da genişledi… İster açık renklerin ferahlatıcı yönünden faydalanın, isterseniz koyu renklerle kontrast bir güzellik yakalayın. İşte banyonuzu güzelleştirecek dekorasyon önerileri...

Banyonuzu Güzelleştirecek Dekorasyon Önerileri

Daha da aydınlık banyolar…

Haberin Devamı

Banyoda ışığa gerçekten ihtiyaç duyarız. Kişisel bakımımızı yaparken loş bir ortam yeterli olmaz. Üstelik evin genellikle en küçük alanlarından olan banyolarımızı daha ferah ve geniş göstermek için de aydınlatmalardan yararlanabiliriz. Aynanızın kenarları, dolap raflarında spotlar, genel aydınlatmaya destek olacaktır.

Duş alanınızı ayırın

Duşakabin bölümünüzün duvarını farklı malzemeden seçerek banyonuzu hareketlendirebilirsiniz. Farklı bir seramikle döşemek duş almayı daha da eğlenceli kılacaktır.

Duvar raflarına kendinizi şımartacak ürünler koyun

Biraz bakım herkese iyi gelir… Duvarlarınıza birkaç raf koymak ve bunları sadece kendiniz için ürünlerle doldurmak çok iyi bir fikirdir. Kremler, losyonlar ve maskeler… Banyoda geçireceğiniz zaman sonunda kendinizi iyi hissedersiniz.

Haberin Devamı

Hamamlardan ilham alın

Eğer banyonuzun genişliği elveriyorsa, geleneksel Türk hamamlarından esinlenebilirsiniz. Kocaman bir küvet teknesi içinde gevşemek size kendinizi harika hissettirecektir.