Dekorasyon Huzurlu bir yaz için evinizde gerekenler

Huzurlu bir yaz için evinizde gerekenler

20.08.2021 - 16:28 | Son Güncellenme:

Kanepeye ya da yatak odasına serpiştirilmiş birkaç sıcacık ekose, çiçeklerle ve bir dizi minderle süslenmiş rahat bir ortam... Yaz geride kalırken bile dekorasyonun sıcak karakterini uzatmak için birçok bahane var. Bu esenlik arayışında renkler ve malzemeler de çok önemlidir. Huzurlu bir yaz dekorasyonu için bulabileceğiniz temel öğeleri keşfedin.

Huzurlu bir yaz için evinizde gerekenler

 

 

1. Kumaşlarla gelen yumuşaklık

Haberin Devamı

Oturma odasının ortasındaki kanepede düzenlenen veya evin her tarafına dağılan dekoratif kırlentler, aynı zamanda sıcacık ve yumuşak bir ruh getiriyor. Yazın konforu on kat artıran kuş tüyü yastıklara ek olarak geniş bir desen yelpazesi içinden seçim yapabilirsiniz.
Malzemeler aynı zamanda bir refah duygusu eklemenin bir yoludur. Keten nevresimler ya da ipek kumaşlar içinde kıvrılarak keyif yapabilirsiniz. Rahatlık arayışında doğal malzemeler de ön plandadır. Ekolojik ayak izine sahip sürdürülebilir malzemelere doğru eğilime siz de ayak uydurun. Bamboo liflerinden yapılmış bir yorgan, hayatın güzel olduğu bir iç mekanda huzurlu bir uykunun garantisidir.


2. Yazı hissettiren renkler


Güzel mevsim için ışıltılı renklere yer açın. Sıcak tonlar mevsime uygun olarak dekorasyona yeni bir soluk getirir. Uzak manzaralardan esinlenen aksesuarlar ve mobilyalar mevcuttur. Pişmiş toprak, kahverengi veya tuğla rengi kullanabilir isterseniz onlara yeşil, mor veya sarı ipuçlarıyla daha çağdaş bir görünüm kazandırabilirsiniz. Çiçeklerden ve bitki dünyasından etkilenen gölgeler her zaman evinize yazı taşıyacaktır.

Haberin Devamı


3. Desenler yazın havasını belirliyor


İçine hafif bir esinti getirme arzusuyla, desenler evin her yerine davet ediyor. Büyük bir halıda veya nevresimlerde çiçekler doğaya has bir dokunuş getirir. Ayrıca, tüm inceliklerde renk dağıtıcısı için bir fırsattır.
Etnik baskılar da yükselişte. Yastıkların üzerinde, evi aydınlatarak yazı ve uzak kaçamaklara olan arzularını duyururlar. Çizgiler ise modern dokunuşlarıyla bir Riviera stilini hatırlatıyor.


4. Doğayı içeri getirecek bitkiler

Bitkiler, yazın gelişini evinizde daima müjdeleyebilir. Huzurlu bir karakter için doğaya dönüşü yaşatırlar. Yeşil veya çiçekli bitkiler, eve renk katmak için güzel bir bahanedir. Pişmiş toprak veya seramik gibi dekorasyonunu kişiselleştirmek için birçok formda gelirler.