Dekorasyon Modern bir tuvalete sahip olmak için 6 ipucu

Modern bir tuvalete sahip olmak için 6 ipucu

03.05.2021 - 09:23 | Son Güncellenme:

Evlerde yer alan küçük tuvaleti dekore etmeye genellikle sıra gelmez. Ama küçük dokunuşlarla, gözden çıkarılmış gibi görünen bu ufak alanları da güzelleştirebilirsiniz. Onları modernize etmeye ne dersiniz? Modaya uygun, zamansız, renkler ve aksesuarlarla modern tuvaletler için 6 ipucumuza göz atın.

Modern bir tuvalete sahip olmak için 6 ipucu

 

Modern dekorasyonda, tüm stillerde olduğu gibi, renk uyumuna önem verilir. Malzeme olarak ise zamansız parçalar olan mermer, mozaik ve ahşabı kullanabilirsiniz. Modern tuvaletler için klasik gri muslukları da unutmalısınız.

Haberin Devamı
  • Ne kadar sade, o kadar iyi

Modernlik, esas olarak sadeliği içerir. Modern bir tuvalet istiyorsanız, sadeliği seçmelisiniz. Çok fazla dekoratif öğe göz zevkinizi bozacaktır. Son yıllarda dekorasyon dünyasında dile getirilen “Az daha çoktur” sözünü unutmayın.

  • Mat siyah veya altın musluk

Modernite ayrıntılarda gizlidir. Paslanmaz çelik modellerin yerini mat siyah ve / veya altın tonları almıştır. Klasik tuvaletlerde bu tercih kesinlikle modern bir dokunuş kazandıracaktır.

  • Renk seçiminde biraz cesaret

Koyu, derin veya pırıl pırıl gölgeler için biraz cesur davranabilirsiniz. Doğru seçilmiş koyu renkler bile tuvaletlerinizi aydınlatabilirler. O halde Klein mavisi, yeşil, siyah, sarı veya pişmiş toprak rengi tercih edin! Bu renklerle beyaz alanları güçlendirebilirsiniz.

  • Mermer ve mozaik trendi

Bu iki malzeme on yıllardır popüler ve yine de son derece modern kalıyor! Mermer, tuvaletinize şık ve zarif bir etki getirirken mozaik ise ultra modern tuvaletler için çeşitli renkler seçenekleri sunuyor.