Dekorasyon Dekorasyonda Kadife Devrimi Başlıyor

Dekorasyonda Kadife Devrimi Başlıyor

Son Güncellenme:

.

Dekorasyonda Kadife Devrimi Başlıyor

Dekorasyon trendlerinde her yıl olduğu gibi bu yıl da öne çıkan trendler var. 2018 yılında karşımıza bolca çıkacak şeylerden biri de kumaş özelinde, kadife olacak. 90’larda tanıştığımız ve çok sevdiğimiz kadife, bu sezon hem gardroplarımıza hem de evimize girmeye kararlı. Biz de kadifeye hoş geldin diyor ve evimizde nasıl kullanabileceğimizin detaylarını aktarıyoruz. Dekorasyonda kadife için bu detaylara dikkat ederseniz çok daha havalı bir eviniz olacağının garantisini şimdiden veriyoruz:

Haberin Devamı

Kadife Puflara Yer Açmanın Tam Zamanı

Dekorasyonda Kadife Devrimi Başlıyor

Düşünüldüğünde akla beraberinde lüksü ve zenginliği getiren kadifenin, gelişen kumaş teknolojisiyle artık çok daha kullanışlı olduğunun altını çizmekte fayda var. Eskiden kullanımı tek renk üzerine olan bu kumaş artık çeşit çeşit desenlere de sahip. Eğer radikal bir değişimden yana değilseniz, evinizin enerjisini yenilemek için işe kadife kaplı puflar ve kırlentlerden başlayabilirsiniz. işte şimdi dekorasyonda kadife ile tanıştınız!

Kanepenizden Sıkıldıysanız Bu Halini Seveceksiniz

Dekorasyonda Kadife Devrimi Başlıyor

Kadifenin en sık kullanıldığı ürünlerden biri de elbette ki kanepeler ve koltuklar. Eğer kanepenizden ve koltuğunuzdan sıkıldıysanız kadifeyle değiştirmek için doğru zaman olabilir. Üstelik için yeni bir kanepe almanıza da gerek yok! Var olanları kadifeyle kaplatarak bütçenize uygun şekilde yenileyebilirsiniz. Eğer salonununuz küçükse tercihinizi tek renk bir kumaş seçmek yönünde kullanabilirsiniz. Desenli bir kadife seçimi evin hacmini olduğundan daha küçük göstereceğini unutmayın. Ve bu kumaşların bakımını düşündüğümüz noktada ise koyu renk bir kadife, oturma alanlarınızı daha temiz göstermek için en ideal yol olacaktır.

Haberin Devamı

Bu Perdeleri Çok Seveceksiniz

Dekorasyonda Kadife Devrimi Başlıyor

Dekorasyonda kadife perde denildiğinde aklınıza barok bir stil anlayışı gelebilir. Ama doğru renk ve perde ile bunu engellemek mümkün! Eğer modern tarzda bir eviniz varsa ve kadife perde kullanmayı düşünüyorsanız size önerimiz püskülsüz kadife kumaşlara yönelmeniz. Yere kadar uzanan perdeyi hallettiyseniz sıra bu perdeleri detaylarla modernleştirmeye geldi demektir. Evinize uygun bir perde tutacağı, perde askısı ya da perde kol bağı ile tercihinizi zenginleştirebilirsiniz. Örneğin koyu yeşil bir kadife perdeyle altın rengi bir perde kolu ne kadar şık bir görüntü oluşturur siz hayal edin!