Güncel Donald Trump'ın Çocukluk Evi Kiralık!

Donald Trump'ın Çocukluk Evi Kiralık!

Son Güncellenme:

.

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

New York’un Jamaica Estate bölgesinde yer alan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın çocukluk evi Airbnb’den geceliği 725 dolara kiralanabiliyor. 4 yaşına kadar bu evde büyüyen Amerika Başkanı’nın eski evi oldukça ilginç detayları da içerisinde barındırıyor. Donald Trump’ın babası Fred Trump tarafından 1940 yılında inşa ettirilen ev, tuğla yapısıyla dikkat çekiyor. 232 metrekare genişliğe sahip olan evi, 2017’nin Mart ayında 2,14 milyon dolara ismini gizli tutmak isteyen bir Çinli kadın satın alıyor ve bir emlak şirketiyle anlaşıyor. Bu anlaşma doğrultusunda günlük kiracılar sadece emlak şirketiyle muhatap olarak, dünyayı değiştiren bu adamın çocukluğunu geçirdiği evde konaklama imkanı bulabiliyor.

Haberin Devamı

Mutfak orijinal haliyle korunmuş

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Airbnb’deki listelemeye göre Donald Trump’ın çocukluk evinde çok büyük değişiklikler yapılmamış. Mutfak, orijinal halde bırakılmış. Oturma odaları ve mobilyalar, Trump Ailesi’nin yaşadığı tarzı tam olarak temsil ediyor. Amerika’nın en zengin ailelerinden biri olan Trump Ailesi’nin New York’taki evini dilerseniz günlük olarak kiralayabilirsiniz. Mutfak, ilk günkü orijinal haliyle kiracılarına benzersiz bir deneyim vadediyor.

5 yatak odası ile geniş aileler için ideal

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Donald Trump’ın çocukluk evinde 5 yatak odası bulunuyor. Ev sahibinin Donald Trump ile ilgili hiçbir bağlantısının bulunmaması, günlük kiralayanlar için bir avantaj! Web sitesinde oldukça eğlenceli ayrıntılardan da bahsediliyor. “Salonda büyük bir koltuk var ve küçük Donald Trump orada gece haberlerini izleyerek, uykuya dalıyor.” gibi ifadelere yer veriyor. Evin içerisinde 15 adet yatak bulunuyor. Ayrıca kalabalık ailelerin kullanabileceği iki adet çekyatı yatak olarak da kullanabilirsiniz. Oldukça şirin bir görüntüye sahip Donald Trump’ın çocukluk evi sıcak bir yuva izlenimi veriyor. Odaların büyük çoğunluğunda kullanılan kütüphaneler ise sadece birer dekorasyon ögesi olarak değil, yaşayan bir evin iyi bir temsilcisi olarak da boy gösteriyor.

Haberin Devamı

Kiracılar için benzersiz bir deneyim

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Donald Trumpın Çocukluk Evi Kiralık

Bir adet çalışma odası da bulunan, küçük Donald Trump’ın çocukluk evinde onun yaşadığını bilmek günlük kiracıları oldukça heyecanlandırıyor. Adeta bir müze gezer gibi gezebileceğiniz bu evi minimal detaylar farklılaştırıyor. Evin sade ve şık tasarımı ve dikkat çeken orijinal mobilyalar yapının karakter kazanmasına destek oluyor. Evdeki özel seçilmiş halılar ise son derece değerli. Aile büyüklerinden kalmış bu özgün halılar eve sıcaklık katıyor. Derli toplu, nostaljik ve romantik fikirlerle donatılmış Donald Trump'ın çocukluk evi, kış bahçesi ve bu bahçe içerisinde yer alan vitrin ile ilgi çekiyor.