Güncel Düğün Dernek Nerede Çekildi?

Düğün Dernek Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Düğün Dernek Nerede Çekildi

Düğün Dernek filmi, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Selçuk Aydemir isimlerini bir araya 5. proje olarak öne çıkıyor. Selçuk Aydemir’in 2009 yılında hem yazıp hem yönettiği Ramazan Güzeldir dizisi ile bir araya gelen üçlü, izleyicide derin karşılık bulan bir mizahın da kapılarını aralıyor. Aradan geçen 8 senede üçlünün yarattığı dünyanın ve farklı komedi anlayışının hem TV hem de beyazperdede birçok örneği ortaya çıkıyor. Düğün Dernek filmi izleyicilerin öyle ilgisini çekiyor ki 6 sene sonra ikinci bir film ile seri devam ediyor. Düğün Dernek nerede çekildi, konusu neydi gibi soruların cevabı yazının devamında sizi bekliyor:

Haberin Devamı

Düğün Dernek filminin konusu nedir?

Düğün Dernek Nerede Çekildi

Düğün Dernek filmi, Orta Anadolu’daki bir köyde yaşayan dört arkadaşın bir düğün organize etmek için başlarına gelenleri konu alır. Tüpçü Fikret, Çetin, İsmail ve Muallim Saffet’in eğlenceli hikayesini ele alan film, İsmail’in Letonya’da çalışan oğlu Tarık’ın evlenme kararı ile başlar. Tarık’ın annesi Hatice oğluna ona layık bir düğün yapmak istemektedir. Ancak eldeki imkanlar da bellidir. Tarık’a istediği gibi bir düğün yapmanın peşine düşen dört arkadaş görev dağılımı yapar. Fikret ve Çetin gelinlik ve düğün salonundan sorumludur. Saffet ise düğüne yakışır bir şarkıcı bulacaktır. Bu arada Letonyalı gelinin ailesi de köye doğru yola çıkar. Düğün günü yaklaştıkça macera da, komedi de hız kazanır.

Haberin Devamı

Düğün Dernek filminde kimler rol alıyor?

Düğün Dernek Nerede Çekildi

Düğün Dernek filminin başrollerinde Tüpçü Fikret rolüyle Ahmet Kural, Çetin nam-ı diğer Çeto rolüyle Murat Cemcir bulunuyor. İsmail rolünü usta oyuncu Rasim Öztekin canlandırıyor. Muallim Saffet karakteri Barış Yıldız’ın oyunculuğu ile hayat bulurken, Hatice anne rolünü Devrim Yakut üstleniyor. Zerrin Sümer, Ulaş Torun, Burak Satıbol ve Erol Aksoy gibi özel isimler de filmde rol alanlar arasında. Filmin bir de sürprizleri var: Emel Sayın ise bu sürpriz isimlerden sadece biri! Filmin yönetmen koltuğunda oturan Selçuk Aydemir’in imzası senaryoda da yer alıyor. Türksoy Gölebeyi’nin görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin müzikleri ise Aytekin Ataş’a ait. Filmin yapımcılığında ise Necati Akpınar ismi yer alıyor.

Düğün Dernek nerede çekildi?

Düğün Dernek Nerede Çekildi

Düğün Dernek filmi Selçuk Aydemir, Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın hem TV işlerinde hem de sinema projelerinde sık sık ziyaret ettikleri Sivas’ta ve Erzincan'da yapıldı. Çekimler için Erzincan'ın Kemaliye ilçesi seçildi. BKM şirketinin yapımı olan Düğün Dernek filminin bazı sahneleri de Sivas'da çekildi. Düğün Dernek 2 filminin çekimleri de tıpkı ilk film gibi Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde gerçekleştirildi.