Proje Haberleri Garanti Koza'dan 2 dev proje

Garanti Koza'dan 2 dev proje

Son Güncellenme:

Garanti Koza, 2 büyük proje tanıtımını Realty World Türkiye’nin, gayrimenkul danışmanları ve brokerlarına sundu.

Garanti Kozadan 2 dev proje

Garanti Koza, Bulgaristan Sofya’daki ‘’Grand Kanyon’’ ve İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen ‘’Koza Park’’ isimli 2 dev proje ile günümüzün konfor ve lüks anlayışının geleceğin modern tasarımıyla birleştiği noktada hayallerinizin sınırlarını zorlayacak ve sizi adeta zaman çizgisinin ötesine taşıyacak iki büyük proje sunuyor.

Haberin Devamı

1948 yılından beri inşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren Garanti Koza, İstanbul ve Bulgaristan’da gerçekleştirilen 2 büyük proje tanıtımını 2007 yılından beri Garanti Koza çatısı altında faaliyet gösteren Realty World Türkiye’nin, gayrimenkul danışmanları ve brokerlarına sundu.

Green Park Hotel Bostancı’da yapılan tanıtım toplantısına konusunda uzman yaklaşık 80 gayrimenkul danışmanı ve broker katıldı. Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım, İş Geliştirme Yöneticisi Elif Ozansoy ve Franchise Geliştirme Yöneticisi Özden Efeoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Garanti Koza Satış Müdürü Selim Ozan Kıvılcım ve Satış Müdür Yardımcısı İlgi İnce Türkiye’nin çeşitli illerinden pek çok yatırımcının ilgi gösterdiği projenin detaylarını anlatarak yurt içi ve yurtdışı satışlarına ilişkin bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Garanti Koza Satış Müdürü Selim Ozan Kıvılcım, ‘’66 yıldır büyük projelere imza atmış olan Garanti Koza bünyesinde "Yüzerek komşuya gidilir mi?" sloganıyla yola çıktığımız Koza Park projesinde Dünyanın en büyük yüzülebilir 2. Yapay göleti bulunmaktadır. Bununla birlikte 170.000 m2’lik toplam alanın sadece %6’sı inşaat alanı geri kalanı mavi ve yeşil alandan oluşmaktadır. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran 105 adet cadde ve dükkânıyla aradığınız her şeye rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Ayrıca 8000 kişilik arenada WTA ve ATP ‘ ye ev sahipliği yapacak olan projemiz dünya’nın en büyük tenis akademisine sahiptir. Kısacası Kozapark projesi, ayrıcalıklı özellikleri nedeniyle şu an Avrupanın en büyük projesi olma ünvanını taşımaktadır.’’ dedi.

‘’Grand Kanyon projemiz, 2 katı otopark olmak üzere toplam 4 kat bodrum ve zemin üzerinde 2 kattan oluşan bir AVM üzerine yapılacak 3 blok’tan oluşmaktadır. Bloklara Sofya’nın en ünlü dağlarının adı verilmiş olup, yükseklik sırasına göre adlandırılmış olan bloklar konforunuza ve zevkinize özgü modüler mimari ile sizlerle buluşuyor. Bu bloklardan en uzun olanının yarı otel olacak şekilde blok’un kalanı ve diğer iki blok tamamiyle rezidans olarak yapılacaktır. AVM içerisinde büyük anchor dükkanlar olmakla beraber bir çok restorant ve butik dükkan olacaktır.

Haberin Devamı

31,500 m2’ye inşaa edilecek olan projenin oturum alanı 8,418 m2’dir. Toplam inşaat alanı ise yaklaşık 140,000m2’dir. Grand Kanyon havaalanına 5 dk mesafede olup şehri ve iş merkezini havaalanına bağlayan en önemli iki metro hattının kesiştiği noktada yer almaktadır. Proje finansmanında Bulgaristan’ın en büyük bankası olan UniCredit Bulbank ile çalışılmaktadır ve arazinin finansmanı da bu banka aracılığı ile sağlanmıştır.’’ dedi.

Garanti Koza Satış Müdür Yardımcısı İlgi İnce, ‘’Müşterilerimize ödeme konusunda son derece geniş esneklikler sağlayarak hayallerini çok uygun şartlarda satın alma fırsatı sunuyoruz. %10 peşinatla Garanti Koza garantisi altında 60 ay vadeyle üstelik banka kredisiz satış imkanları ile KozaPark ve Grand Kanyon projesinde hem yatırım, hem de oturum amacı ile daire sahibi olabilirsiniz. Cazip ödeme koşullarıyla sahip olabileceğiniz Dünya’nın sayılı projelerinden olan Kozapark ve Grand Kanyon’un size sunacağı fırsatları kaçırmayın.’’ dedi.

Haberin Devamı

KOZAPARK PROJESİ / İSTANBUL

Yüzerek Komşuya Gidilir mi ?

66 yıldır büyük projelere imza atmış olan Garanti Koza’nın İstanbul’un havasını değiştirecek olan "Yüzerek komşuya gidilir mi?" sloganıyla yola çıktığı Koza Park projesi 40.000 m2 ‘lik Türkiye’nin en büyük yüzülebilir yapay gölü ve 130.000m2’ lik yeşil alanıyla misafirlerine şehrin içinde doğal yaşam alanı sunmaktadır. Yüzmeye uygun olan denizde yapay dalgalarla sörf yapılabiliyor ve yapay denizin iki adet kumsalı bulunuyor. Ayrıca her bloğun önünde iskele yer alacak. Tem bağlantısıyla rahatça ulaşılabilen Kozapark tamamen cam giydirmeden oluşan 7 adet rezidanstan oluşmaktadır. WTA ve ATP ‘ ye ev sahipliği yapacak olan projemiz Dünya’nın en büyük tenis akamedisine sahiptir. Ayrıca Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduracak olan 105 adet cadde dükkânıyla aradığınız her şeye rahatlıkla ulaşabileceksiniz. KozaPark projesinde hem yatırım, hem de oturum amacı ile daire sahibi olabilirsiniz. Cazip ödeme koşullarıyla sahip olabileceğiniz Dünya’nın sayılı projelerinden olan Kozapark’ın size sunacağı fırsatları kaçırmayın.

Haberin Devamı

GRAND KANYON PROJESİ / BULGARİSTAN - SOFİA

Grand Kanyon, 4 kat bodrum (2 katı otopark) ve zemin üzerinde 2 kattan oluşan bir AVM üzerine inşaa edilecek 3 blok’tan oluşmaktadır. Bloklara Sofya’nın en ünlü dağlarının adı verilmiş olup, yükseklik sırasına göre adlandırılmış, VITOSHA RESIDENCE(18 KAT),PIRIN RESIDENCE(22 KAT) ve RILA RESIDENCE & HOTEL (30 KAT) olmak üzere konforunuza ve zevkinize özgü modüler mimari ile sizlerle buluşuyor. 31,500 m2’ye inşaa edilecek olan projenin oturum alanı 8,418 m2’dir. Toplam inşaat alanı ise yaklaşık 140,000m2’dir.

Mladost ilçesi Bulgaristan’nın başkenti olan Sofya’nın güney doğusunda yer almaktadır ve havaalanına 5 dakika mesafededir. Burada satın aldığımız arsa şehir merkezi, is merkezi ve havaalanı üçgeninin tam kalbinde yer almaktadır. Arsaya ulaşım da çok kolaydır. Arsa’nın Mladost’u diğer ilçelere bağlayan ana yollarına direk erişimi vardır. Ayrıca şehri ve iş merkezini havaalanına bağlayan en önemli iki metro hattının kesiştiği noktada yer almaktadır. Ayrıca bu metro proje ile bağlanarak direkt çıkış sağlanacaktır.

Projeye çok yakın olarak (yaklaşık 5 -10 km arası mesafede Sofia Teknik Üniversitesi ve University of National and World Economy - Sofia" Ekonomi Üniversite bulunmaktadır.

Bu arsa üzerine yapacağımız projenin adı Grand Kanyon olacaktır. Proje 4 kat bodrum (2 katı otopark olacak şekilde) ve zemin üzerinde 2 kattan oluşan bir AVM üzerine yapılacak 3 blok’tan oluşmaktadır. Bu bloklardan en uzun olanının yarı otel olacak şekilde blok’un kalanı ve diğer iki blok tamamiyle rezidans olarak yapılacaktır. AVM içerisinde büyük anchor dükkanlar (Spor salonu, Sinema, Tekno market, Süper market, Kitapçı) olmakla beraber bir çok restorant ve butik dükkan olacaktır.

Arsa büyüklüğü 31,500 m2’dir ve projenin oturum alanı 8,418 m2’dir. Toplam inşaat alanı yaklaşık 140,000m2’dir. Proje finansmanında Bulgaristan’ın en büyük bankası olan UniCredit Bulbank ile çalışılmaktadır ve arazinin finansmanı da bu banka aracılığı ile sağlanmıştır.