Güncel Gisele Bündchen'in Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Gisele Bündchen'in Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Son Güncellenme:

.

Gisele Bündchenin Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Gisele Bündchen ve eşi Tom Brady yeni evlerini New York'un ünlü caddesi 70 Vestry'den aldı. Aynı caddede bir diğer ev için daha yatırım yaptıkları iddiası da kulislerde konuşuluyor. New England Patriots'un oyun kurucusu Tom Brady ve süper model eşi Gisele Bündchen, gayrimenkul yatırımları konusunda ilerleyen dönemlerde kendilerinden söz ettirmeye devam edecek gibi duruyor.

Haberin Devamı

Gisele Bündchenin Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Çiftin yeni yatırımı; Thirty Park Place, Tour Carpe Diem gibi yapıları da tasarlayan dünyaca ünlü mimar Robert A.M Stern'in imzasını taşıyor. Dış mekanı kireçtaşı olarak tasarlanan binanın görünüşü ise oldukça göz alıcı. Mimar Stern ise bu malzemeyi güneş ışığında diğer tüm malzemelere göre daha hoş bir etki doğurduğu için kullandığını söylüyor. Batıdan ve güneyden gelen güneş ışıkları ile bina gerçekten de parlıyor. Manhattan'da bulunan daireye çiftin ödediği bedelin ise 20 milyon dolar civarı olduğu tahmin ediliyor. Üst katlarda yer alan daire, Hudson Nehri ve Özgürlük Anıtı'nı da oldukça güzel bir açıdan görüyor. Apartmandaki neredeyse tüm evlerin sahibinin dünyaca ünlü birer yıldız olduğu düşünüldüğünde gizlilik için gerekli önlemler de fazlasıyla alınmış.

Haberin Devamı

5 Yatak Odalı 5 Banyolu Süper Lüks Daire

Gisele Bündchenin Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Gisele Bündchenin Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Yaklaşık 432 metrekarelik iç alana sahip evde tam 5 adet yatak odası ve 5 adet banyo bulunuyor. Evin 175 metrekarelik teras kısmında ise barbekü için düşünülmüş alanlar mevcut ve 360 derece şehir manzarası bu terastan izlenebiliyor. Lüks dairenin yapımında kullanılan malzemeler de tamamen doğal kaplamalardan oluşuyor. Ayrıca ünlülerin apartmana girerken kullandıkları geniş tavanlı hol de mermer kaplı. Evin duvarlarını sanat eserleri süslüyor. Dairenin lüks özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor; ev havuzlu bir spa salonu gibi imkanları da içinde barındırıyor.

Çiftin Emlak Yatırımları Hız Kesmiyor

Gisele Bündchenin Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Gisele Bündchenin Yeni Evi Tam 20 Milyon Dolar

Amerikalı sporcu Tom Brady ve Brezilyalı model Gisele Bündchen daha önce de emlak yatırımları ile gündeme gelmişti. Gisele Bündchen'in yeni evi her ne kadar dikkat çekici olsa da daha önce aldıkları evler de en az 70 Vestry'deki yeni daireleri kadar lükstü. Özellikle Madison Square'in 48. katında bulunan evleri, emlak kulislerinde çok konuşulmuştu. Çiftin daha önce yine New York'ta bulunan ve mimar Peter Marino imzası taşıyan evlerini 17.5 milyon dolara sattığı biliniyor. Los Angeles'ta bulunan ve yapımı 3 yıl süren malikaneleri de çiftin çok konuşulan evleri arasında özel bir yere sahip.