GüncelHedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi?

Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi

Hedefim Sensin; senaryosu, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle 2018’in en eğlenceli filmleri arasında yerini alacak gibi görünüyor. Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda komedi filmleriyle ünlü Kıvanç Baruönü oturuyor. Başrollerde ise Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can ve İlker Aksum gibi usta oyuncular yer alıyor.

Haberin Devamı

Çiğ Köfteci Zekeriya ile Maceraya Hazır Olun

Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi

Hedefim Sensin’de çiğ köfte ustası Zekeriya’nın İstanbul’dan Gökçeada’ya kadar uzanan hikayesi anlatılıyor. Zekeriya, hiç olmaması gereken bir yerde hiç söylememesi gereken şeyler söyleyince İstanbul’u terk etmek zorunda kalıyor. Ancak bu aksilik, Gökçeada’ya gidip yepyeni maceralar yaşamasına, yeni insanlarla tanışmasına vesile oluyor.Hem kendi hayatını hem de tanıştığı insanların hayatı bir anda değişiveriyor. Zekeriya ile yolları kesişen; Hafize, Leyla ve Yarım Hasan’ın sıradan yaşamları bir anda renkleniyor. Film, Ata Demirer’in yer aldığı pek çok yapımda olduğu gibi neşeli şarkılar ile de bambaşka bir ruha bürünüyor.

İstanbul’dan Gökçeada’ya Uzanan Bir Yolculuk

Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi

Eğlenceli ve hareketli filmin arka planında İstanbul’un ve Gökçeada’nın farklı mekanlarını görebilirsiniz. İlk sahnelere ev sahipliği yapan İstanbul’da en dikkat çekici mekan kuşkusuz ki Çiçek Pasajı oluyor. Elinde tepsisi, beyaz takım elbisesi ve yakasında gülü ile Zekeriya, Beyoğlu’nun en ünlü pasajlarından birinde çiğ köfte satıyor.Çanakkale’ye bağlı bir ilçe olmasının yanı sıra Türkiye’nin en büyük adası da olan Gökçeada’nın mavi-yeşil renkleri ise ilerleyen sahnelerde izleyicileri mest ediyor. Filmde adanın farklı köylerinden görüntüler olsa da ağırlıklı olarak antik dönemde Kastro adıyla bilenen Kaleköy ve bir Rum köyü olan Zeytinliköy çevresindeki mekanlar kullanılıyor. Filmde pek çok köy kahvesi, kafe ve kiliseye ev sahipliği yapan köylerin yemyeşil sokakları, güzel evleri izleyicilere göz kırpıyor.Adanın kuzey kısmındaki tek plaj olan ve masmavi, tertemiz deniziyle kendine hayran bırakan Yıldızkoy da filme sahne olan diğer mekanlar arasında bulunuyor. Kaleköy yakınlarındaki plaj, Gökçeada Sualtı Milli Parkı'nın içerisinde yer almasının yanı sıra bu parkta denize girilebilecek tek alan olma özelliği de taşıyor.

Haberin Devamı

Çanakkale’nin Sessiz Sakini Gökçeada’ya Davetlisiniz

Hedefim Sensin Filmi Nerede Çekildi

Daha önce çektiği filmlerle yine Çanakkale’ye bağlı Bozcaada’nın ve farklı ilçelerin tanıtımına büyük katkı yapan Ata Demirer, Hedefim Sensin ile de Cittaslow yani sakin şehirler arasında yer alan Gökçeada’nın da tanıtımını yapacak gibi görünüyor. Eyvah Eyvah serisi ile Bozcaada’nın ününe ün katan sanatçı, bembeyaz evlere rengarenk çiçeklerin eşlik ettiği film kareleri ile izleyenleri adeta adaya çağırıyor.