Püf Noktaları Kullandığınız Mumları Atmayıp Değerlendirebilirsiniz!

Kullandığınız Mumları Atmayıp Değerlendirebilirsiniz!

Son Güncellenme:

.

Kullandığınız Mumları Atmayıp Değerlendirebilirsiniz

Bazı dekorasyon öğeleri vardır ki yıllar geçse de popülerliğini hep korur ve her evin gözdesi olmaya devam eder. Bu listede yeri tartışılmaz olan ürünlerden biri de mumlardır. Gerek evde gerek ofiste, dekorasyonun önemli bir parçası olan mumları hepimiz çok seviyoruz. Artan çeşitleriyle birlikte son yıllarda kokusu kadar dikkat çekici dizaynlara sahip olan bu kavanozları da çoğu zaman da atmaya elimiz gitmiyor. Evde biriken bu kavanozlar size fazlalık olmaya ve gözünüzü rahatsız etmeye başladıysa onları ihtiyacınız olan ürünlere dönüştürüp değerlendirmek mümkün! Mum kavanozu değerlendirme önerilerine kulak verin.

Haberin Devamı

Eski Mum Kavanozunuzu Vazoya Dönüştürün

Kullandığınız Mumları Atmayıp Değerlendirebilirsiniz

Evet, bu mümkün. Biten mumuzun şişesini güzelce temizledikten sonra, uygun çiçeklerle vazoya dönüştürebilirsiniz. Tüm ihtiyacınız olan biraz su ve mevsim çiçekleri! Böylece hem mum kavanozunu değerlendirmiş olacaksınız hem de yeni bir vazonuz olacak. Dilerseniz bu mum şişelerinin üzerine yapışkanlı etiketler yapıştırabilir, vazonuzu daha kişisel hale getirebilirsiniz.

Banyo Ve Yatak Odanızda Ürünlerinize Yer Açın

Kullandığınız Mumları Atmayıp Değerlendirebilirsiniz

Mum kavanozu değerlendirme sayesinde banyonuzun ve tuvalet aynanızın kontrolünü sağlamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Boş mum kavanozlarınızı, banyonuzda ya da yatak odanızda düzenleyici olarak kullanabilirsiniz. Kulak çöplerinin derli toplu durduğu ya da rujların kaybolmadığı bir alana kim hayır diyebilir ki? Bakım ve makyaj malzemesi ürünlerini farklı renk kavanozlara koyarak kendi içlerinde de kategorilere ayırabileceğinizi unutmayın.

Haberin Devamı

Mum Kavanozunuzun Çok Şık Bir Kalemlik Olacak

Kullandığınız Mumları Atmayıp Değerlendirebilirsiniz

Evde arandığında bulunmakta zorluk çekilen ürünlerin başında kalemler gelir. Ya da çocuğunuz varsa bu kalemleri birlikte ve düzenli tutmak çoğu zaman zordur. Mum kavanozu değerlendirme ile bu düzene kavuşmak mümkün! Kalemleri ihtiyaçlara göre gruplandırarak renkli ve şık bir görüntü oluştururken evdeki tüm kontrolü elinize alabilirsiniz.

Camdan Saksınızla Tanışmaya Hazırlanın

Kullandığınız Mumları Atmayıp Değerlendirebilirsiniz

Mum kavanozu düzenleme ile mevsim çiçeklerine yaşam alanı yaratırken aynı zamanda bitkilerinize saksı görevi de görebileceğini biliyor muydunuz? Tohum çiçeklerinizi kavanozlara ekip, keyifle büyümelerini izlerken şık bir görüntü oluşturabilirsiniz ya da soğanlı çiçeğinizi bu kavanozlara ekerek çiçeğinize yepyeni bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Bu çiçekleri uzun süre yaşatmak için daha az su isteyen ve ışığa daha çok ihtiyaç duyan çiçekleri tercih ederseniz çiçeklerinizin sizinle olan ömrünü uzatabilirsiniz.