GüncelMuhteşem İkili Dizisi Nerede Çekiliyor?

Muhteşem İkili Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Muhteşem İkili Dizisi Nerede Çekiliyor

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Muhteşem İkili, aksiyon sahneleri ve oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor. Güçlü bir senaryoya sahip dizinin hayranları, her bölümü heyecanla takip ediyor. İşte Muhteşem İkili dizisine dair merak edilenler ve hiç bilinmeyenler!

Haberin Devamı

Nefes Kesen Bir Macera

Muhteşem İkili Dizisi Nerede Çekiliyor

Organize Şube komiseri ve herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile MKC olarak bilinen Mert Kerim Can, bir uyuşturucu operasyonu için birlikte mücadele ederler. Operasyonda bir araya gelen, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur.

Muhteşem İkili Dizisi Nerede Çekiliyor

İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü olsa da birbirlerine tahammül etmeleri çok daha güç olacaktır.Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Haberin Devamı

Güçlü Bir Oyuncu Kadrosu

Muhteşem İkili Dizisi Nerede Çekiliyor

İbrahim Çelikkol'un Mert Barca, Kerem Bürsin'in ise Mert Kerim Can isimli komiseri canlandırdığı dizide, Öykü Karayel, Engin Şenkan ve Zafer Algöz gibi güçlü isimler de yer almakta. Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise M.Çağatay Tosun oturuyor. Güçlü senaryo ise Başar Başaran ve Emre Özdur Uygulayıcı'nın ortak kaleminden çıkmakta.

Dizinin aksiyon dolu sahneleri Tuzla'da çekiliyor

Muhteşem İkili Dizisi Nerede Çekiliyor

MKC ve Barca'nın uyuşturucu operasyonu yaptığı sahneler için İstanbul'un Tuzla ilçesindeki tersaneler kullanılmış. Sarıyer, Çamlıca Tepesi ve Şile Plajı da dizinin set olarak kullanıldığı yerler arasında yer alıyor. Dizinin ses getiren aksiyon sahnelerinde, İstanbul'da bulunan harabe evler de set olarak kullanılan mekanlardan.Güçlü kadrosu ve senaryosu ile kısa sürede iyi bir reyting yakalayan dizinin yeni bölümleri her perşembe saat 20.00'de sevenleri ile buluşuyor.