Püf Noktaları Cephe kaplaması: evinizin dışı için yeni bir hayat

Cephe kaplaması: evinizin dışı için yeni bir hayat

23.06.2021 - 09:35 | Son Güncellenme:

Cephe kaplama, evinize yeni bir estetik sunmanın yanı sıra, dış cephelerin yalıtımı ve eviniz için ısıl korumayı garanti etmek için tercih edilen bir çözümdür. Evinizin yalıtımını ve dış cephe kaplamasını sürdürülebilir bir şekilde iyileştirmenin yollarını yazımızda bulabilirsiniz.

Cephe kaplaması: evinizin dışı için yeni bir hayat

Estetik ve ekolojik

Haberin Devamı

Kurulumu basit olan, zamanla aşınma ve yıpranmaya karşı etkili olan siding tarzı cephe kaplama, birçok avantaja sahip bir kaplamadır. Farklı malzemelerde mevcut olan dış kaplama, çok çeşitli renklerde temin edilebilir. Evinizin cephesine ikinci bir hayat vermeye ve mirasınızı güçlendirmeye yeter! Cephe kaplaması estetik görünümünün yanı sıra dışarıdan ısı yalıtımını da garanti ederek enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Bunun için, kaplama seçiminizi birkaç kriter belirleyecektir: kaplaması, donma direnci ve son olarak dayanıklılığı. Evinizde uzun ömür ve verimlilik sunmak istiyorsanız bu hususlar ihmal edilmemelidir. Kurulumu kolay olan kaplama levhaları, eski binalar için bile zamansız ve modern bir görünümü garanti eder.

Haberin Devamı

Eviniz için yeni bir hayat

Geleneksel kaplamaya gerçek bir alternatif olan Cedral kaplama levhaları, yenileme veya bir ek yapmak için idealdir. Evrensel ve çevre dostu bir malzeme olan fiber çimento ile tasarlanmış olup, ekolojik, pratik ve estetiktir. Tercihlerinize bağlı olarak evinize çağdaş veya geleneksel bir görünüm verirken yalıtım için idealdirler. Sedir levhaların bakımı kolaydır. Küflenmeye ve aynı zamanda eskimeye karşı uzun vadeli bir dirence sahiptir. Ahşap görünümlü veya pürüzsüz yüzeyli, çok çeşitli renklerde mevcuttur ve renkleri 10 yıl garantilidir. Bu kaplama levhaları da hızlı ve kolay kurulum sağlamak için tasarlanmıştır ve tüm cephelere uyum sağlayacak şekilde her ölçüde kolayca kesilebilir.