Püf Noktaları Evde çalışma alanı nasıl düzenlenir?

Evde çalışma alanı nasıl düzenlenir?

02.06.2021 - 17:21 | Son Güncellenme:

Uzaktan çalışmanın yaygınlaşmasıyla birlikte, evlerde konsantrasyonun dağılmayacağı, çalışmaya motive edecek alanlar yaratmak gerekti. Koronavirüs salgını geçtikten sonra dahi bazı sektörlerin uzaktan çalışmaya devam etmesi bekleniyor. Evde çalışma alanlarını düzenlemek için farklı yöntemler var.

Evde çalışma alanı nasıl düzenlenir

Evde çalışma alanı yaratmak istiyorsanız bazı fikirleri burada bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

1-Minimalist büro

Evde çalışma alanı nasıl düzenlenir

Kullanılmayan iki gardırop çerçevesinden, bu minimalist masayı birkaç dakika içinde yapabilirsiniz! Bu iki elemanın üzerine MDF bir levha yerleştirmeniz yeterli. Doğal ahşap kontrplak, İskandinav esintili bir dekorasyona da uygun olacaktır. Bir ofis alanına ek olarak, iki ek depolama alanımız var!

2-Açık ofis

Evde çalışma alanı nasıl düzenlenir

Eviniz dubleksse, üst kata çıkan boş alanı değerlendirmek için ofise dönüştürebilirsiniz. Evinizdeki kitaplık parçalarını buraya taşıyabilir, ya da birkaç yeni ünite ile destekleyebilirsiniz. Bu açık alan çalışırken kendinizi kısıtlanmamış hissetmenizi sağlayacaktır.

3-Akıllı mobilyalar

Evde çalışma alanı nasıl düzenlenir

Çok fazla geniş alanınız yoksa ve uzun süreli evden çalışacak gibi görünüyorsanız, akıllı mobilyalara yatırım yapabilirsiniz. Salonunuzda bir kitaplık bir dokunuşla çalışma ofisine dönüşebilir. Akşam mesainiz bitince hiçbir dağınıklık oluşmadan tekrar eski haline getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

4- Bir tasarımcı duvarı

Evde çalışma alanı nasıl düzenlenir

Tek bir duvarı size ilham verecek bir görselle kaplayabilir ve onun önünde konumlanabilirsiniz. Böylece motive olabilir ve evinizin diğer alanlarını görmeden işinize odaklanabilirsiniz. Üstelik salonunuzun geneli için de hoş bir görüntü elde etmiş olursunuz.