Geri Dön
Enes Batur evleniyor mu?

Enes Batur evleniyor mu?

Son zamanların en çok konuşulan ve takip edilen sosyal medya fenomeni Enes Batur bu aralar kafa karıştırıyor. "Evleniyorum" diyen Enes Batur ciddi mi yoksa yine bir içerik hazırlığında mı?

Yağız Güzel
Yağız Güzel

Enes Batur şahsen ilgimi çeken biri değil. Kısa süre öncesine kadar kendisini, milyonlara hitap eden başarılı bir fenomen olarak tanıyordum.

Haberin Devamı

Bu başarı sanalda kalmasın demiş olacak ki, üstüne bir de film patlattı Enes Batur. Fragmanı görünce bir kesim güldü geçti, bir kesim de bunu azmin zaferi olarak gördü. Sandık ki film hakkındaki görüşler bu kadar... Fakat üçüncü bir kesim daha varmış, onlar adeta yıllardır bu filmin gelmesini bekliyormuş. Resmen salonlara akın ettiler. Film rekorlar kırdı. Öyle ki Enes Batur kendine aktör ve yönetmen deme cesareti bile gösterdi.

Her şey güzel gidiyordu ki, amcasıyla çektiği bir şaka videosu yükledi YouTube'a. Büyüğe saygı, insana saygı kavramlarından uzak ve şaka sınırını aşıp saygısızlığa giden bu video, çok eleştirildi. Bu eleştirinin haklı bir nedeni de, hitap ettiği kitlenin tam da kişilik özellikleri yeni oluşan çocuklardan oluşmasıydı.

Haberin Devamı

Enes Batur evleniyor mu

Tepkiler karşısında verdiği cevap daha da kafa karıştırıcıydı. Amcasına yapılan bu şaka kurmacaymış ve her şey ayarlıymış falan... Bu hamle aslında "İyi çocuk" imajını korumak için yapılmış bir şeydi. "Videolar kurmaca mı?" diye oyalanırken, insanlar olayı unutacaktı. Hah bir de üstüne mağdur edebiyatı yapıp "Yanımda olanları görmek istedim" deyince işlem tamam!

Şimdi de Enes Batur evleneceğini iddia ediyor Instagram üzerinden... Ama müstakbel eşini tanıyan, bilen, resmini gören yok. Ha resim var aslında!.. Enes Batur hikayelerinde, bazı düşük pikselli ve sadece yüzün yarsını gösteren resimler paylaşıp 'evleneceğim kişi' mesajları veriyor. Ama resimler buram buram sahtelik kokuyor, inanmak mümkün değil. Asistanı bile inanmıyor bu iddiaya. 5 gün sonrası için bir de düğün davetiyesi paylaştı Acaba bunun altından ne çıkacak? Merakla bekleniyor...

Tam da yeni filminin çıkacağı zaman böyle haber değeri olan bir iddia ortaya atmak ne kadar TESADÜF? Onu da size sorayım. Benim cevabım zaten belli.

Benzer İçerikler